Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak uwieść młodszego?

Polecane posty

Gość gość

Mam 36 lat, umówiłam się z 26-latkiem. Co mu pokazać, gdzie zaprosić i jak poderwać? Nie mam wprawy :D

Gość Marcinwgw
Cześć sam mam 27 lat, więc bez znaczenia Gdzie bądź jedynie sobota, bądź spontaniczna i wyluzowana i zależy czego oczekujesz i jak chcesz ten wieczór zakończyć

Gość gość
Sama dobrze go nie znam, zatem nie jestem pewna. Chciałabym dobrze mu się kojarzyć.

Gość gość
Dlaczego sobota?

Gość gość
dzialaj

Gość gość
Pchizdę mu pokaż

Gość gość
Zrob wyrazny makijaz, wyprostuj wlosy, nasmaruj cialo jakims zmyslowo pachnacym balsamem, czerwona szminka i gosc jest Twoj. Daj mu odczuc, ze to on wszystko kontroluje, niech poczuje sie mezczyzna. Gwarantuje Ci, ze jak sie zastoujesz do tego co pisze to...bedzie tak jakby ktos rzucil zapalke do beczki z nafta. :D Nie zdejmiesz go z siebie szybko. :D

Gość gość
W tym wieku chłopcy nie mają większych wymagań i jeśli chcesz mieć 100% skuteczność, to powiedz mu wprost że chcesz się bzykać, bo na randkę to może wstydzić się iść z podstarzałą kobietą :P

Gość gość
gość dziś Dziękuję 🌼 26-latek to już nie chłopiec

Gość gość
22:54 Proszę, piszę z doświadczenia... ;)

Gość gość
26-latek to już nie chłopiec x Mężczyzna też nie, a w głowie ma więcej z nastolatka niż z dojrzałego faceta :P

Gość gość
W głowie ma może więcej z nastolatka niż z dorosłego mężczyzny , za to w rozporku armata a nie zwiędła chryzantema. Od Sylwestra co sobota spotykam się na fajny wieczór i seks z 25 latkiem.Mam 37 lat, wydaję sporo na ciuchy , kosmetyczki , itd., ale on nie wstydzi się wyjść ze mną gdziekolwiek. Bywamy w różnych miejscach , mamy wspólnych znajomych , w jego i w moim wieku , z różnych środowisk , nie spotykamy się z nietolerancją dla takiego związku,przynajmniej bezpośrednio , prosto w oczy.Spędzamy razem weekendy, w tygodniu ciężko z czasem , czasami tylko wspólny obiad czy kawa.Moja 7 letnia córka za nim przepada , podbił jej serce. Raczej między nami nie ma mowy o uwiedzeniu.Spotkaliśmy się na Sylwestra w Zakopcu , po prostu zaiskrzyło i od początku były wspólne fale i tematy.I seks w sylwestrową noc. W łóżku jest nam fantastycznie.Nie był nieśmiałym prawiczkiem , wie czym dysponuje i jak to wykorzystać dla wspólnej satysfakcji. Nie jesteśmy pruderyjną parą , oboje wiemy , że lubimy to i że seks jest dla nas ważny.Jestem rok po rozwodzie i przez ten czas nie spotkałam mężczyzny , z którym bym poszła do łóżka, dopiero z nim.To już świadczy , że obok innych cech , w moich oczach jest nietuzinkowym młodym mężczyzną. Pozostawiamy przyszłość w mglistych marzeniach.Na dzień dzisiejszy żałujemy , że weekend za nami i do następnego cały tydzień.Dzisiaj miałam od niego kilka pikantnych esemesów , później znajdziemy czas na półgodzinną rozmowę. Jesteśmy w trakcie uzgadniania wspólnego urlopu.Planujemy , że mała zostanie z babcią a my zrobimy dwutygodniowy objazd Skandynawii autem.Cieszymy się, że będziemy mogli codziennie budzić się obok siebie i nie czekać na seks cały tydzień. Uwódźcie, podrywajcie młodszych , wiem , że warto. Niektórzy są większym oparciem dla kobiety niż równolatkowie czy starsi.A seks , na własnym przykładzie , wiem , że bardziej satysfakcjonujący.

Gość gość
18:03 Taki związek jest pełen napięcia, erotyzmu, pożądania, wręcz seksualnej obsesji. Wiem z doświadczenia. Twoja dojrzałość, wyrafinowanie, elegancja i doświadczenie. Jego entuzjazm, zapał, młodzieńczość i energia. Nie wiem co, ale coś w tym jest i to działa. Połączenie bardzo wybuchowe. W takim wypadku dobrze zadbać o mocne łóżka i jakiś podkład muzyczny, żeby...nie peszyć sąsiadów..

Gość gość123454563
Ja sam próbuje poderwać jakoś kobietę starszą a mam 22 lata

Gość gość
19.29. Hihi, dziękuję za zrozumienie. Jest dokładnie tak jak piszesz. Właśnie odebrałam od gońca bukiet 46 róż od niego. Na załączonym liściku wyjaśnienie , że jedna , błękitna , dokładnie w kolorze moich oczu , żeby leżała w sypialni obok mnie , w jego zastępstwie a pozostałe to bordowe , jak kolor mojej pościeli , 5 dni x 9 róż na każdy dzień do naszego następnego spotkania. Co tydzień zaskakuje mnie w różny , czasami bardzo zwariowany sposób. Spokojnie , sąsiedzi są fajnymi ludźmi w moim wieku , zajmują się swoimi sprawami.Mieszkam w swoim domu , w spokojnej okolicy , na osiedle nikt nie wejdzie bez zgody mieszkańca którego chce odwiedzić. A sypialnie mam niziutką , jak spadniemy , to nic się nie stanie. Za to nastrojowy chillout jest jak najbardziej wskazany , masz rację. Masz też rację w tym , że połączenie naszych różnych cech działa na plus.Jest inspirująca ich wymiana i pełne zadowolenie i zaspokojenie w seksie. Piszesz , że to rodzaj obsesji. Być może.Niech trwa zawsze. Czego tobie życzę również i serdecznie pozdrawiam.

Gość gość
Cześć. Tu autorka. Miło czytać. Proszę więcej porad a młodym panom i nieco starszym metrykalnie paniom dużo szczęścia :)

Gość gość
20:44 Jest to rodzaj obsesji, której szybko się nie pozbędę.. Jest za silna i zbyt przyjemna... :)

Gość gość
Mam obsesję okrutna na punkcie chłopaka 16 lat młodszego.

Gość gość
Ty ile masz lat?