Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

13 czerwca okaze sie czy awansuje na stanowisko kierownicze, mezczyzna 36 lat

Polecane posty

Gość gość

w przypadku awansu mialbym ok 7 tys netto miesiecznie co stawialoby mnie w rzedzie z elita finansowa spoleczenstwa

Gość gość
elita finansowa społeczeństwa zarabia 100-500 tys. miesięcznie. managerze, przestań wymyślać.

Gość gość
to idze powiedz kasjerke ze stacjoi benzynowej ktora ma bezrobotnego partnera, ze 7 tys netto to jest nic dla niej to elita !

Gość gość
elita, która siedzi na forum dla kobiet i ma małego fiutka. i blizny po trądziku. i jest prawiczkiem. i ma mega kompleksy. i nadwagę. sama mało zarabiam. dla mnie elitą nie jesteś.

Gość gość
nie mam nadwagi, mam krzywy zgryz, zakola, blizny po tradziku ale tylko na jednym policzku majac 7 tys netto i funkcje kierownicza bede atrakcyjnym partnerem dla mlodych ladnych kobiet ok 24 letnich taka 24 letnia studentka 5 roku pracuje na stazu za marne grosze i nie zna zycia, a ja mialbym 7 tys netto i respekt w spoleczenstwie

Gość gość
jeżeli nie masz go teraz, to nie będziesz go miał po "awansie"

Gość gość
ide ulica w piatek wieczor i czuje sie pewnie jak wracam z pracy w garniuturze i wejde do apteki albo sklepu to tez jestem pewny siebie i blyskotliwy

Gość gość
masz 36 albo nawet już 37 lat i jeszcze nie jesteś tym cholernym kierownikiem? to co robiłes tyle czasu? mogłeś tego kierownika już 5 lat temu dostać!