Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy kazda kobieta spod znaku ryby jest p*****lnieta???

Polecane posty

Gość gość

czy kazda kobieta spod znaku ryby jest p*****lnieta???

Gość gość
Tak. spotkalem 3 kobiety spod tego znaku i zadna nie byla normlana, jak nie d***** to totalna idiotka, po prostu szkoda gadac.

Gość gość
One mają jakieś chore ciągoty do autodestrukcji. W dodatku straszne wariatki i to nie w pozytywnym znaczeniu. Chociaż na początku znajomości wydają się fajnymi, szalonymi i pozytywnymi osobami to potem wychodzi że one po prostu są nie z tej ziemi i to szaleństwo jednak idzie bardziej w stronę bycia pacjentką szpitalu psychiatrycznego niż bycia imprezowiczką.

Gość gość
To zależy od osoby. Znam różne, jedna toksyczny oszołom, wszyscy winni tylko nie ona. Notoryczne podłe gierki ale oczywiście pod maską pozytywnej i wesołej kobiety. Druga prawdziwa ryba uczuciowa, marzycielka, ogólnie świetna dziewczyna do tańca i różańca. Z odrobiną ciekawej tajemniczości w sobie. I jest prawdziwa co najważniejsze. Znak nic nie znaczy liczy się człowiek jaki jest.

Gość gość
Wygląda na to, że tylko te, które wy znacie takie są Znak tu nie ma wiele do rzeczy ale podobno swój do swojego ciągnie

Gość gość
ja mam w pracy jedna babe, ktora jest spod znaku ryb. P******a do kwadratu. Jak ja jej nie znosze. Co to jest za podly czlowiek.. No zmija taka ze hej.

Gość gość
Jakie są, różne są.

Gość gość
nie znacie się, specyfika tego znaku jest dla wybrańców, czyli wagi, lwa.. inni mogą zapomnieć, tylko te znaki są silniejsze czasami od ryby -ostatniego znaku jak wiadomo, dlatego one prędzej autodestrukcja niż się ujawnią.. nie powinny być agresywne, ale jak są to uciekajcie, taka moze zniszczyć życie sobie i innym, dla nich to pestka..

Gość gość
hello..

Gość gość
Ja jestem rybą. Nie wiem co autor rozumiał przez "p*****lniętą" ale raczej tak bym się nie określiła;) Ludzie nas nie rozumieją, bo pomimo miłej powierzchowności, wykonujemy ruchy niespodziewane (np. zrywamy kontakt, opierodolimy, atakujemy z nienacka). Zazwyczaj wynika to z naszej intuicji-uciekamy jak wyczujemy, że ktoś jest nie okej albo uznamy, że działa na naszą niekorzyść. Jesteśmy zazwyczaj bardzo emocjonalne, mamy szósty zmysł, często niestety niezdecydowane, ja często nie potrafię dociągnąć spraw do końca. Interesują nas "p**********e"tematy;p np.ezoteryka, UFO, OOBE, teorie spiskowe itp. Potrafimy być niezwykle empatyczne ale i niestety potrafimy wyżywać się na słabszych (ja np.nie mogę mieć faceta pantofla, bo bym zniszczyła go psychicznie;/). Tak pokrótce.

Gość gość
Nie, ty jesteś autorko p*****lnięta.

Gość gość
oczywiście ze to prawda! tak wynika w kazdym bądź razie z mojego doswiadczenia ;) zona kuzyna to ryba, jest mega dziwna, dzikuska powiedzialabym wręcz, jak kiedys wuja Marek coś tam sobie zazartował przy obiedzie z jej nosa, ta od razu jak oparzona w ryk i zamknela sie w kiblu od srodka :D godzine tam siedziala heh. Drugi przyklad to moja wspollokatorka ze studiow, też jakas taka dziwaczka z niej byla, miała skarpety poukladane kolorami i w torebce nosiła szczote do ubran, bo miala obsesje na punkcie klakow i jak cos jej sie pojawiło na bluzce, ostentacyjnie to zmiatała XD

Gość gość
ryby, byki, BLiznięta, koziorozce - NAJgorsze znaki

Gość gość
Pewnie, że nie każda. Zobacz autorze ile pierdo/lniętych ludzi jest wokół i sprawdź ich znaki jeśli tak się zawziełeś na ryby.

Gość gośćObserwator
18:21 ja sprawdziłem i to prawda, ryby są p*****lnięte

Gość gość
c***u, zap*****le cię dziś w nocy. poderżnę gardło tak żebyś się udławił własną krwią {czesc] elo

Gość gość
18:24 ale kogo to obchodzi cfelu

Gość gość
18.25 mogę się przyłączyć?

Gość gość
Koziorożce są cudowne. Ryba o tym wie, bo ma szósty zmysł i rozbudowaną empatię.

Gość gość
Ryby to specyficzny znak zodiaku, na pewno niebanalny, o złożonej osobowości. Nie dziwi mnie, że niektórzy prości ludzie zakładają takie tematy.

Gość gość
C***u. przestań szkalować nasz znak zodiaku c***u. Zdechniesz w pierdlu w Sztumie c***u.

Gość gość
ok chlopaki juz niebede przepraszam ,jednak troche cykam

Gość gośćtonieja
RYBY to psychopaci, powinni sie leczyć na głowe.

Gość gość
szczerze, to kobiety przy bliższym poznaniu są bardzo fałszywe, dwulicowe i interesowne.

Gość gość
18..50 ryba się promuje:D

Gość gość
w temacie, nie każda, tylko jedna