Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ważność szminki od otwarcia czy użycia?

Polecane posty

Gość gość

Hej kupiłam sobie szminkę z Golden Rose w kredce i otworzyłam ale nie użyłam, bo mam sporo szminek innych, które muszę użyć przed datą, ktora jest wyznaczona. Moje pytanie brzmi, czy jak tylko otworzyłam szminkę i dostało się powietrze to czy jak nie użyję jej w ciągu tego okresu (12 msc na opakowaniu) to czy ona się popsuje? Czy to jest podane od użytku???

o mamo, takie niedrogie szminki rozplanowujesz z taką dalekowzrocznością? na moje dostało się powietrze, ale będzie się "psuła" wolniej, skoro jej nie będziesz co chwilę wyciągać i smarować nią pysia

Gość gość
Aaaa nie, że rozplanowuję ale wiesz kupiłam i sama się za głowę złapałam, bo mam cały karton starych, które trzeba w końcu zużyć a nie kasę na nowe wydawać ;)

Gość gość
Od otwarcia, ale po prostu sprawdzasz organoleptycznie, jak zaczyna pachnieć zjełczale to do kosza niezależnie od daty.

Gość gość
Zapraszam do odwiedzenia mojego bloga na którym dowiecie się jakie najlepsze kosmetyki znajdziecie w drogerii Rossmann :) http://bestcosmetics.blox.pl/html Zachęcam do komentowania :)