Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego mówi sie że faceci wolą blondynki?

Polecane posty

Gość gość

czy to prawda czy głupi mit?

Gość gość
Nie wiem,ale ja znam bardzo malo takich facetów. Głównie murzyni i ciapaci lecą na blondynki.

Gość gość
Jestem naturalna blondynka i mam niebieskie oczy. Wkurza mnie wzrok facetow i kobiet mimo tego ze jestem przecietnej urody. Ciagle slysze - to Twoje naturalne wlosy? Jasneeeee! Faceci kochaja wszystkie kobiety, naturalne blondynki w dzisiejszych czasach to eksponat na skale swiatowa i dlatego wzbudzaja nawet krotkotrwale zainteresowanie u obu plci.

Gość gość
7:20 to ja. I wierz mi, ciezko ludzi jest przekonac ze mam tak jasne wlosy i az tak niebieskie oczy... Teraz wszyscy sa zrobieni.

Gość gość
Akurat u mnie w pracy i w rodzinie jest mnóstwo blondynow,blondynek, na podwórku większość dzieci ma jasne włosy. Ja zawsze miałam bardzo ciemnobrazowe i mówili niektórzy cyganka, ostatnio w kolejce do lekarza jakas babka mówi "to jakby co ja stoję za panią z czarnymi włosami" na zdjęciach klasowych wyróżniałam się, wśród słowian jest masa blondynek. Zauwazylam,ze szczuple brunetki o ciemnej karnacji mają największe powodzenie.

Gość gość
najlepsze są brunetki a jeszcze jak mają ślepia brązowe to już miodzio jest !

Gość gość
Mężczyźni lubią brąz...

Gość gość
up

Gość gość
Wszystko byle nie rude mi się podoba, i czarne mniej niż reszta bo wygladaja ponuro jak do pogrzebu.

Gość gość
Blondynki szczegolnie polki sa zwyczajnie latwiejsze i daja sie ciupciac od tak. Spytaj sie jakiegos czarnego lub ciapatego mieszkajacego na wyspach brytyjskich

Gość gość
up

Gość lauraa273232
Sama jestem blondynką ( farbowaną, ale taki kolor mi poprostu najbardziej pasuje) ale myślę, że to nie prawda ,że "wolą blondynki", myslę, że kolor włosów nie ma jakiegoś wielkiego znaczenia, raczej całokształt, uroda nie zależy od kolory włosów

Gość lauraa273232
Zreszta, ładnemu we wszystkim ładnie :) Jakis kolor może bardziej pasowac do urody i oprawy twarzy, ale ładna twarz we wszystkich kolorach będzie ładnie wyglądac, także to jest tylko oprawa ten cały kolor, a liczy się przede wszystkim twarz i sylwetka w wyglądzie

Gość gość
up

Gość gość
bo kobiety lubią kultywować pogląd że facet to wykorzystywacz (a wykorzystują same)

Gość gość
Cos w tym jest - nie mowię ze wszyscy faceci lubią blondynki albo tylko blondynki, ale wielu ma słabość do blondynek :) od dziecka mam typowa słowiańska urodę jasna cera, jasne, stosunkowo gęste blond włosy których ojciec nigdy mamie nie pozwalał obciąć, i muszę powiedzieć ze panowie zawsze maja do mnie słabość, chętniej niż innym moim koleżankom oferują pomoc, jeszcze nigdy nie zapłaciłam mandatu a muszę przyznać ze czasem potrafię naciśnięć na gas