Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Depresja zniszczyła moją urode i osobowość, wyglądam na dziesięć lat więcej...

Polecane posty

Gość gość

a czy wy zauwazylyscie zmiany w wyglądzie z powodu depresji, nerwicy itp ? bo ja wyglądam bardzo zle, zwłaszcza oczy, postarzałam się o 10 lat, nic nie pomaga, musze isc do chirurga plastycznego ale narazie brak kasy :O włosy straszne, kilka kg nadwagi, smutne spojrzenie, brak kondycji fizycznej, męczy mnie nawet wchodzenie po schodach

Gość gość
Jaki chirurg? P****ało cię? Zacznij od witamin, soli mineralnych i dotlenienia się. :)

Gość gość
Tak. I nie mam siły na walkę ze swoim ciałem. A jeśli chodzi o psychikę to myślę, że już nigdy nie będę normalna.

Gość Iczi
Prost sposob na poprawe . Zacznij o siebie dbac . Zacznij z wizja konca . Nie wazne jak teraz wygladasz i czujesz sie . Ubieraj sie ladnie , idz do sklepu , zacznij czytac madre ksiazki , zmien myslenie o sobie , odrzuc negatywy , wysypiaj sie , jedz wiecej warzyw . Operacje ? zostaw je w spokoju , sa kosmetyki , piekna bielizna . Dasz zarobic tylko lekarzowi , a skutek moze byc rozny , zostaw to

Gość gość
Ktoś kto radzi jak ta nad mną nie ma pojęcia co to depresja.

Gość gość_T
powoli, dasz radę i proszę, nie normalniej :) bądź sobą

Gość gość
Otoz ja mam. Mialam depresje przez 10 lat i nadal mam jej napady. Czasami bylo tak ze chcialam sie zabic. Ale to nie znaczy ze mam sie zapuscic. Wlasnie rady powyzej sa dobre. Trzeba malymi krokami zadbac o siebie bo to jest kolejny krok w walce z depresja. Czasami jak mam ochote sie zabic to sila sie zmuszam do wyjscia z domu zeby pocwiczyc. Czuje sie wtedy fatalnie ale na dluzsza mete pomaga. Jakbym do tego wszystkiego jeszcze miala nadwage i wygladala na 10 lat wiecej to by mnie kompletnie pograzylo. Wiele osob choruje na depresje i wiele osob stacza taka walke. Nie jestes jedyna.

Gość gość
nie powiem żeby zniszczyła, ale wyglądam na więcej niż mam - cienie pod oczami mam ciemnofioletowe :P

Gość gość
Napisałem jakiś czas temu ten wpis gość dziś Jaki chirurg? P****ało cię? Zacznij od witamin, soli mineralnych i dotlenienia się. usmiech.gif A teraz zmieniam zdanie. Chuj ci w mordę. Mam cię w d***e . Jak dla mnie możesz zdechnąć. Życzę ci, żebyś przegrała. Musisz dać radę sama, a nie razem z całym kafe. Życie to wyścig. Nie nadążasz, to przegrywasz.

Gość gość
Dlatego nie warto się stresować byle pierdołami w zyciu

Gość gość
Spoko, ja mam chad I rok temu na lekach przytulam 20 kg (ze zdrowej wagi), a potem pol roku depresji, teraz jakos wychodze. Paskudztwo.

Gość gość
Też się za duzo stresowałam i miałam depresyjne nastroje, może nie była to prawdziwa depresja, ale czasem było mi bardzo źle. Ale chyba nie warto sie tak wszystkim przejmować bo wtedy jest TYLKO GORZEJ. Staram sie powoli dochodzić do siebie bo dopiero teraz pewne rzeczy zaczynam rozumiec, ze zycie jest jedno i szkoda czasu na bzdury, troski jakimiś bzdurnymi zawodami miłosnymi, zbytni stres. Trzeba robic swoje, ale ze spokojem, czasem jak zalezy za bardzo to też jest źle

Gość gość
ja od depresji schudłam 15 kg , mam niedowage, niektórzy tyja ,zajadają smutki i stresy a ja na odwrót, nie mam apetytu, gdy sie denerwuje podnosi mi się ciśnienie, mam mdłosci, czesto wymiotuje

Gość gość
20:51 Mam nadzieję, że spadniesz ze schodów i złamiesz kark :)

Gość Iczi
Nie mam pojecia co to depresja ? to pielegnujcie swoja depresje placzcie dalej i rozplakujcie sie nad soba . Komus cos dobrego powiedziec nawet nie mozna . Mam wieksza wiedze o depresji jak Twoja depresja

Gość Lululili
Mialam depresje 2 razy w zyciu. Pierwsza w wieku 22 lat,druga w wieku 28 lat. Dzis mam 31 lat i nie zauwazylam zebym wygladala staro.

Gość gość
Jestem facetem i na skutek depresji pojawiły się u mnie zmarszczki i bardzo osłabiły włosy, poza tym stałem się jakby zamulały i mam puste spojrzenie.

Gość gość
Depresja to ciężka choroba ale u każdego inaczej się objawia i z innym nasileniem. Prawdopodobnie leczycie się i zażywacie antydepresanty i od tego możecie wyglądać gorzej.

Gość gość
Skad ci do glowy przyszlo ze antydepresanty wplywaja na wyglad???