Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

syryjski uchodźca pieprzył mnie w moim aucie...

Polecane posty

Gość gość

było super...mieszkam w Niemczech :)

Gość gość
No to cię ubogacił.

Gość gość
A żebyś wiedział...z żadnym Niemcem, już nie mówiąc o Polakach (:D) nie miałam takiego seksu...ujeżdżałam go chyba pół godziny, po czym on mnie wziął i posunął...miałam 3 orgazmy pod rząd. I do niczego mnie nie zmuszał ani nie molestował :)

Gość gość
jakby bylo ich trzech to byloby bardziej "multi-kulti", weź sobie to do..serca :)

Gość gość
a na koniec dostałaś po łbie z piąchy żebyś nie cwaniakowała ciapakowi

Gość gość
Gdybym dostała piąchą w łeb to bym się nie chwaliła tym...wiesz lepiej co robiłam i w jakich okolicznościach? ;)

Gość gość
a były w tej bajce jeszcze jakies smoki oprócz ciebie?

Gość gość
Nie, za to jak widać jest dużo polskich zazdrosnych smoczków, zazdrosnych o to, że ich rodaczka woli ciapaków i to z wzajemnością mimo że przez moją urodę ludzie mnie tu często uważają za Turczynkę, więc to nie jest tak, że Syryjczyk poleciał na blond włoski ;)

Gość gość
fajnie tylko później znajdź takiego frajera który poleci na laskę używaną przez niejednego bo piszesz tak jakbyś miała spory przebieg :o

Gość gość
słabe prowo

Gość gość
A żebyś wiedział, że znajdę, koteczku. I nie frajera, tylko faceta mającego realne oczekiwania co do swojej przyszłej partnerki. To nie Polska, tutaj nie jest tak, że jakiś Marcin bez połowy zębów z pękatym brzuszkiem i mikropeniskiem w majtkach w kropki życzy sobie młodej, szczupłej dziewicy, tutaj faceci znają realia. :) I nie jest też tak, że po 25 rż to już tylko staropanieństwo i najgorsze odpady. :D Do związku szukam i, uwaga, ZNAJDĘ, Niemca lub Holendra, na pewno nie żadnego polskiego Marcina ani Sebastiana ;)

Gość gość
przyznaj się jakie masz wady genetyczne

Gość gość
mam wielką duupę która cię wciągnie :)

Gość gość
Ale zrobiłaś to w gumce? Jak go poznalas? Był biedny czy bogaty? Nie smierdzial? Pytam z ciekawości. Nigdy nie spalam z arabm i nie zamierzam ale lubi takie historie

Gość gość
w gumce, przez internet, bogaty raczej nie był, co do zapachu no to Armanim nie pachniał, ale też nie śmierdział :)

Gość gość
żaden Niemiec czy Holender nie będzie cię chciał po takim przebiegu :D oni lubią piękne pachnące kobiety, a nie wolontariuszki seksualne :D ile ci płacą za usługi w ośrodku dla uchodźców?

Gość gość
Ale ja jestem piękną i pachnącą kobietą, z dużymi potrzebami. Nie jestem dziwką. :) Dlaczego w polaczkowie kobieta musi być albo świętą albo dziwką? ;)

Gość gość
Na razie jeszcze pytają czy chcesz...później już nie będą pytać.

Gość gość
po pierwsze, nie polaczkowo tylko Polska. po drugie, również mieszkam za granicą i takie puste doopy jak ty psują Polkom reputację. Dzisiaj dowalał się do mnie czarny i oczywiście chciał seksu, jak tylko się dowiedział, że jestem z Polski to od razu że Polskie dziewczyny są łatwe i szalone :/ super, nawet po ulicy normalnie nie można chodzić przez takie babsztyle jak ty, co dają za nic na prawo i na lewo. Na szczęście mam znajomych którzy wiedzą, że się szanuję i nigdy niesmacznych żartów w moją stronę nie było, ale Arabowie i czarni od razu myślą, że wszystkie Polki to d***** przez takie wywłoki jak ty. Więc tak, używaj swoim potrzebom a na stare lata nie płacz, że nikt takie goowna jak ty nawet kijem nie tknie

Gość gość
Vieille salope.

Gość gość
I am arabic I like polish bitches. Easy and cheap.

Gość gość wedrowny
gość 2016.06.05 A żebyś wiedział...z żadnym Niemcem, już nie mówiąc o Polakach (smiech.gif ) nie miałam takiego seksu...ujeżdżałam go chyba pół godziny, po czym on mnie wziął i posunął...miałam 3 orgazmy pod rząd. I do niczego mnie nie zmuszał ani nie molestował usmiech.gif x ciekawa akcja tylko nie bardzo rozumiem: 1. tego że najpierw ty go ujeżdżałaś pół godziny - tzn co ty go wyrwałaś, jesteś starą brzydka babą że musiałaś przejąć inicjatywę? ;) 2. później on cie wziął, posunął i miałaś 3 orgazmy - tzn że raz wsadził i wysunął czyli 1 sekunda i ty w tym czasie zdążylas mieć 3 orgazmy? :-D W sumie dobry tekst dla tego debila który z tobą tu się wykłóca - ja bym ci napisał bardziej zgodnie z realiami - zrobiłaś mu blow job, zapiął rozporek i poszedł do najbliższej galerii ;) Co ty na taką wersje? :-D

Gość gość
What the actual fuck is wrong with Polish girls? Why would they want a smelly arab when they have beautiful exotic blue-eyed men?