Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _niewiadoma__1

Wybaczyłam zdradę i chyba żałuje

Polecane posty

Gość _niewiadoma__1

Wybaczyłam chłopakowi zdradę, właściwie to nie wiem czy wybaczyłam... Zdarzyło się to jeden raz, właściwie dowiedziałam się intuicyjnie, mieliśmy wtedy chwilę żeby odpocząć od siebie, potem rozmawialiśmy, pojechałam do niego na noc i jakoś natchnęło mnie, żeby sprawdzić mu wiadomości, no i samo wyszło, mniejsza o to... Minęły 3 miesiące a ja nie mogę się otrząsnąć. Przestałam lubić jego dotyk, bo mam wrażenie, że ją dotykał w ten sam sposób, czy że w takich chwilach myśli o niej, ciągle wydaje mi się, że wyglądam jak troll, mimo że staram się codziennie wyglądać ładnie, nie wierze już nawet w jego kompementy no i niedawno kumpel jego brata podziwiał jej urodę, przez co poczułam się jeszcze bardziej jak dno. Warto być z kimś po zdradzie?

Gość gość
po co się męczyć. ludzie to jacyś cierpiętnicy. sama już nie mogę ale puszczać wolno żal. niech idzie w pipirypi. zdradził to won.

Gość gość
Ja też wybaczylam, Ale nigdy nie zapomniałam. Kochałam i chyba nadal kocham Ale wspólne życie okazało się zbyt trudne. Myślałam podobnie jak Ty, ze ja dotykal, całował, była w jego myślach. Z czasem życie przerodzilo się w pasmo udręki. Przy każdej okazji musiałam wypominać. Nieodebrany tel A w głowie myśli, ze jest z nią mimo iż wiedziałam że już kontaktu nie mieli. Mimo, iż kocham zakończyłam zwiazek. Dzwoni, pisze, ale mimo że tęsknię strasznie nie chce takiego życia

Gość gość
Po zdradzie NIGDY nie będzie już w porządku w związku. NIGDY nie odzyska się 100% zaufania. Jeśli lubisz cierpieć, Autorko, to Twój wybór, ale naprawdę mocno się zastanów, czy warto.

Gość _niewiadoma__1
Ostatnio tak bardzo mnie to męczy, że dla własnego spokoju chyba to zakończe, nie mam ochoty się męczyć tak dalej :/

Gość gość
Oczywiście że nie warto. Nie wierz w te bajki ze ludzie się zmieniają - to nie jest prawda !!! Jeżeli ktoś nie ma zasad, szacunku do partnerki to nigdy nie będzie miał , nieważne czy będziesz TY czy inna, widać że jestes rozbita, niedowartosciowana a niesłusznie, to nie Twoja wina. ! Nie daj się na własne życzenie ściągnąć na dno! Zostaw go póki nie macie dzieci serio