Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

trudne i odpowiedzalne zawody czy tylko pielęgniarka?

Polecane posty

Gość gość

znacie jakieś zawody które są niedoszacowane a również ciężkie ,bo jakoś ja nie mogę sie przekonać do tego co krzyczą pielęgniarki

Gość gość
Niech idą w cholerę. Każdy inny pracownik, po czymś takim dostałby DYSCYPLINARKĘ.

Gość gość
ratownik medyczny

Gość gość
pilot samolotów, strażak, budowniczy mostów, okretów, samolotów.

Gość gość
mój kuzyn jest żołnierzem zawodowym saperem wszystkie niewybuchy to jego specjalność powinien chyba z 30 000 tysi miesięcznie zarabiać:)

Gość gość
nauczyciel

Gość gość
Pamiętacie policjantów co zgineli w Magdalence ciekawe jakie oni mieli zarobki

Gość gość
Maszynista kolejowy któremu po którymś tam samobójcy wysiadło zdrowie i poszedł na wcześniejszą emeryture nie ma nawet 2 tyś

Gość gość
Pielęgniarki wcale tak źle nie zarabiają, dodatkowo te pracujące w szpitalach mają "obrywy" od rodzin chorych pacjentów. Sama jednej płaciłam za opiekę nad chorą mamą.

Gość gość
Opiekun medyczny

Gość gość
Jestem Pielegniarka w wojewódzkim szpitalu w Gdańsku, biorę dodatkowe dyżury w Tczewie i mam 2500 zl

Gość gość
kierowca zawodowy jeżdze jako pasażerka w długie trasy po kraju i czasami za granice uważam że to bardzo ciężka praca co do zarobków to nie wiem ile mają ale chyba też nie aż tak dużo za taką robotę

Gość gość
fizjoterapeuci też licho zarabiają

Gość gość
Do pielęgniarki 18;53 to nie masz najgorzej praca pod dachem w cieple zastrzyki ,kroplówki papiery i po robocie jak sie dobrze zorganizujesz to posiedzisz w dyżurce i odpoczniesz

Gość gość
dużo jest trudnych i odpowiedzialnych zawodów, żeby długo nie szukać np.taka kasjerka w banku.Wystarczy, że się sama pomyli lub ktoś ją oszuka, to niestety musi do końca życia spłacać grubą kasę.Jakoś nikt nie słyszał, żeby kasjerki strajkowały, a z drugiej strony nie słyszałam, żeby pielęgniarki komuś płaciły rentę do końca życia lub odszkodowanie.Mowa oczywiście o jakiejś pomyłce lub ich niedbałości czy niedociągnięciu w pracy. W żadnej pracy się nie leży i nie bije piętami w tyłek, nie dostaje się nie wiadomo jakiej wypłaty za darmo.

Gość gość
Jestem Pielegniarka w wojewódzkim szpitalu w Gdańsku, biorę dodatkowe dyżury w Tczewie i mam 2500 zl X Nawet nie wiesz ile ludzi chciałoby zarabiać takie pieniądze.

Gość gość
19;23 dokładnie ,wykonują polecenia lekarzy jak coś żle to na ich konto idzie albo ogólnie szpital płaci odszkodowanie a w innych przypadkach ludzie odpowiadają sami i cierpią ich rodziny

Gość gość
Już dawno kolega mi opowiadał że w jego miejscowości był wypadek TIR wjechał w osobówkę i zabił całą rodzinę tego tirowca jak wsadzili do radiowozu to facet z miejsca zasnął był tak zmęczony jazdą bo jego pracodawca od niego wymagał częstych i dalekich wyjazdów że gość był już wyczerpany i doprowadził do tragedii ,pielęgniarki to sobie nie zdają sprawy jak inni ciężko pracują nie tylko one

Gość gość
mój brat robi na koleji ustawia pociągi na który tor ma jaki wjechać w razie awarii albo ustawic zastępcze pociągi organizuje rózne słuzby jak są wypadki a są bardzo czesto praca w strasznym stresie bo jak by sie pomylił i na zły tor pociągi puscił to lepiej nie myslec a zarobki 2,5 tys swiątek piątek i niedzela

Gość gość
{18;34} tylko one utrudzone nieboraczki ,powinny szukać roboty gdzie indziej też wywaliła bym na buzie ,a tak jeszcze czy one dostaną wypłate za te dni strajku?