Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciąża czy nie ?????

Polecane posty

Gość gość

Witam , mam problem ktory caly czas siedzi w mojej glowie otórz stramy sie z partnerem o dziecko ostatnia miesiaczke mialam 22.05.2016 dni plodne mialam od 31.05.2016 do 05.06.2016 owulacje mialam 04.06.2016 poniewaz ją wyczuwalam . W plodne dni dochodzilo do stosunku z wytryskiem w srodku lecz tylko jeden dzien przed owulacja nie uprawialismy sexu (03.06.2016) otoz moje pytanie czy jest duze prawdopodobienstwo ze jestem w ciazy ?? Moje brodawki zrobily sie ciemniejsze , w pochwie zbajduje sie bialy i gesty sluz bez zapachu oraz pochwa bardzo sie rozpulchnila , podbrzusze mam nabrzmiałe oraz lekki boól kregoslupa. Prosze o pilne odpowiedzi aby zrobic test jeszcze troche czasu a w glowie wiele mysli ://///

Gość roksaa
JEST TU KTOSSS??? POMOCY !!;

Gość gość
OMG jakbys faktycznie byla w ciazy to od 2dni a juz masz objawy

Gość gość
na objawy za wcześnie. Poza tym nie ma innej rady jak ZACZEKAĆ. Po co Ci opinie "tak jestes w ciazy", a za pare dni dostaniesz okres... SPOKÓJ CIERPLIWOŚĆ - naucz się tego.

Gość gość
To cos dziwnego ?? Takie objawy czytalam sa nornalne od razu po zaplodnieniu

Gość gość
Yyy po prostu chcialan sie poradzic kogos

Gość gość
Czytalam ze po zaplodnieniu od razu macica sie rozpulchnia sie , wh po prostu chcialabym zobaczyc dwie kreski ba tesciw

Gość gość
Ojej śluz,ojej ból kręgosłupa po dwóch dniach...a może ból dopy jest??bo to pierwszy objaw jest ha ha ha

Gość gość
Chyba ty cierpisz na waginoze nie swiezy oddech z pochwy , s********j stad szlaufie

Gość gość
jeśli współżyjecie w dni płodne to prawdopodobieństwo jest zawsze. Jeśli chcecie je zwiększyć, to może wypróbujcie zel ułatwiający zapłodnienie? Bardzo dobre są conceive plus i pre-seed.