Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jest możliwość zajścia w ciążę?

Polecane posty

Gość gość

Hej wszystkim. Miałam zawsze regularne (w miarę, bo spóźniała mi się miesiączka o maksymalnie 2 dni) cykle. Ale ostatnio przez stres i utratę wagi spóźniał mi się okres 14 dni, wszystko wróciło do normy, ale parę dni temu kochałam się z chłopakiem z prezerwatywą, podczas ostatniego dnia okresu zawsze trwa 5 dni, w ostatni dzień jest jeszcze trochę krwi. Podczas stosunku pękła nam prezerwatywa, ale chłopak nie doszedł. Czy jest możliwość zajścia w ciążę?

Gość bobik13
nie.

Gość gość
Raczej bym nie stawiała na to. 5 dc to trochę mało żeby miała być owulacja, a a takiemu stosunkowi "przerywanemu" ( jakby nie patrzeć nie było wytrysku) nie dawałabym żadnych szans w dni inne niż owulacja, ewentualne coś koło tego.

Gość gość
Bzykałaś więc może być bobas

Gość gość
Szczerze mówiąc szansa jest znikoma, ale pamiętaj by wyznaczać sobie dni płodne na bieząco. dzięki temu szybciej będziesz mogła wychwycić różne anomalie i będziesz wiedziała, w które dni może dojść do zapłodnienia. Jesli będziesz miała z tym kłopot to kup sobie tester na ślinę. Z własnego doświadczenia polecam Afrodytę.