Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Duze niemowle

Polecane posty

Gość gość

Witam. Chcialam zapytac czy moja 4,5 miesieczna corka jest duza. Mierzy ok 65 cm i wazy 7,9 , kazdy jak ja widzi mówi ze jest duza ale mi nie wydaje sie jakims wielkoludem. Czy waszym zdaniem jest wysoka i ciezka na woj wiek? Karmiona piersia na zadanie. Czy powinnam cos zmieniac w jej diecie? Dodam ze z mezem jesteśmy niewysocy 165 i 173, ja szczupla maz wiekszy ale tez nie otyly. Czy jest szansa ze corka wyhamuje ze wzrostem i waga?

Gość gość
Dodam ze ma stopy ok 10 cm i obwid glowki ok 43, czy swiadczy to o tym ze będzie wysoka?

Gość gość
a ile miala jak sie urodzila?

Gość gość
Moja w tym wieku miała 6200 i 69.cm. główka 43 karmuona mm. My z mężem jesteśmy wysocy. Dzieci na piersi z reguły są cięższe przynajmniej w moim otoczeniu

Gość gość
Urodzila sie 55 i 3090

Gość gość
Normalnej wielkości dziecko bez przesady. Syn koleżanki waży 10 kg przy 4 miesiącach. Wygląda jak bydlę. Zapasla go cyckiem całkiem

Gość gość
Mi się wydaje, że jest właśnie duża. Mój syn urodzony z podobną wagą a wagę 8 kg osiągnął jak skończył dobre pół roku. Jednak- dziecka na diete nie wyślesz.

Gość gość
Mój synek na 4,5 mca miał ok. 6,8kg. Nie wiem, ile miał wzrostu, ale on jest z tych chudych a długich. Teraz ma 9 miesięcy. Nosi od miesiąca rozm. 86 a waży tylko 8,4kg. Jest długaśny po mężu (prawie 2m) i chudziutki jak patyczek. Cały czas na piersi i oczywiście dieta rozszerzana stosownie do wieku. Z mojego otoczenia dzieci na piersi raczej nie są grube, ale mój to wyjątkowy szczypiorek.

Gość gość
Raczej nie jest duża po prostu gruba i tyle:)

Gość gość
Moja miała na 4,5 miesiąca 7300 i 68cm na rok 12 kg i 83cm na 2l 8m ma 100cm i 15kg. Wygląda bardzo zgrabnie!! Smukle nogi i zero brzucha wystającego. Na tle dzieci znajomych jest najszczuplejsza. Dziewczynki w przedszkolu które będą z nią w grupie-wszystkie sa niższe i grubsze. Nie masz się co matrwic moja do 4,5msc byla na piersi. Potem juz rozszerzalam dietę i przestalam karmić dawałam troche mm ale od 8msc nie pije wcale mm. Jadla kasze rano i wieczorem.