Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego mężczyźni po upojnej nocy

Polecane posty

Gość gość

przestają się odzywac?Mówią,że było cudonie,że nigdy wcześniej czegoś piękniejszego nie przeżyli,a potem....cisza.... A przecież dla nas kobiet to takie ważne,jak będa się zachowywać po takiej nocy.Kobieta pragnie jeszcze bardziej,mocniej kontaktu i tego mężczyzny ( mam na myśli nie jedno zbliżenie a kilka)jak jest w waszym przypadku kobiety?

Gość dajmito
Jestem kobietą i po seksie z nieznajomym nie pragnę niczego więcej niż tego by zmywał się z mojego mieszkania / zmyć się z jego mieszkania. Zazwyczaj oni później do mnie wypisują. Nie wiem, taki mechanizm, chyba ponownie im się włącza instynkt zdobywcy bo większość kobiet jest właśnie taka maślana, że od razu miłość sobie wyobraża.

Gość gość
właśnie o to chodzi,że ja nie latam za nim,nie piszę smsow,nie mowie czego oczekuje,nie narzucam się,ale nie rozumiem.

Gość gość
20:38 Darmowa dziffka

Gość gość
taa? a ja prawiczek nie moge liczyc od was kobiet nawet na jedno zbliżenie raz na rok

Gość dajmito
Możliwe, że jest zainteresowany wyłącznie kontaktem cielesnym?

Gość gość
A co mamy robic po zaliczeniu puszczalskiej?

Gość gość
jaki Ty prymitywny jesteś!

Gość dajmito
To nie jest prymitywne. To jest podejście większości facetów. I właśnie ze względu na to po nocy z nieznajomym pragnę, by zjeżdżał jak najszybciej. Po co go trzymać w łóżku i przytulać, skoro on i tak pomyśli swoje? Możesz być najbardziej cnotliwą panną, cudowną córką, siostrą i nie wiadomo czym - on zna Cię tylko jako laskę, która z nim poszła do łóżka po pierwszej nocy. Dla mnie nie jest to coś, co Cię skreśla jako dziewczynę godną zainteresowania, o ile znajdziesz faceta myślącego podobnie.

Gość gość
prymit tyczyło sie do postu o puszczalskiej.A ja jako autorka posta nie mialam na mysli jedorazowego zblizenia i nie jestem nieznajoma.

Gość gość
podnoszę