Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zaczęłam stres pokonywać jedzeniem. Jak to powstrzymać? Bo tyję...

Polecane posty

Gość gość

Stres... Ciągły stres. A ja jem i jem. Bo zaczęłam się jedzeniem pocieszać. Na początku ze stresu nie jadłam. A teraz efekt jest odwrotny. Ciągle czuję głód i jak się najem to mi lepiej. Jestem dosyć szczupła, ale czuję że ciuchy robią mi się za ciasne. Jak przestać ciągle jeść?

no, kochana, weszłaś na chujową drogę. lepiej z niej spiertalaj dopóki zdajesz sobie z tego sprawę. pokonanie stresu ot tak, żeby nie jeść, jest mało prawdopodobne, więc znajdź sobie jakiś inny nawyk. każdy inny od chlania, żarcia czy cięcia sie będzie dobry

Gość gość
no mi głód pomogło opanować branie tabletek iqgreen z zielona kawa, zadziałały na mnie i nie ciągnie mnie przede wszystkim do słodkiego, a to była moja największa zguba dla sylwetki..

Gość gość
Watek założony, zeby tandeciarze reklamowali swoje tabletki na odchudzanie wylacznie PORTFELI idiotek, które w to uwierzą.

Gość gość
To już nałóg, trudno będzie Ci się odzwyczaić. Na pewno ważne jest to, byś poszła do dietetyka i ustaliła jadłospis, albo może jakieś wczasy odchudzające? Ja byłam w http://www.nawzgorzu.com.pl/ i naprawdę mi pomogli.

Gość gość
Najważniejsze Jest Odchudzanie Zdrowe i Skuteczne Bez jo-jo. Moje drogie cały czas apeluję nie stosujcie tabletek i proszków to bardzo szkodliwa chemia typu DNP czy Chiński Meizitang, błędne koło, pewna choroba i efekt jo-jo!!!. Różne diety typu: Dieta proteinowa dr Dukana, Dieta 1000 kalorii ,Dieta 1200 kcal, Dieta 1500 kcal i inne prowadzą do odwitaminizowania i odmineralizowania organizmu z powodu mono-diety to bardzo nie zdrowe. Z własnego doświadczenia jeżeli już to zachęcam do zaparzania i picia naturalnego suszu Ziół Tybetańskich ale tylko suszu i oryginalnych Tibetan Herbs. Nigdy tabletki czy proszki typu DNP, Meizitang, Zelixa, T3, Retard, Alli, Term Line, Colominal, Vitaslim, Alveo, Elvia, Lida, Linea, Sibutril, Sibutramin, Adipex Novoslim, Asystorslim, Meridia i …..itp TRUCIZNY. TO TOKSYCZNE (CHIŃSKE I NIE TYLKO) ALE ZAWSZE CHEMICZNE SRODKI. Stosujcie zawsze tylko parzony naturalny susz ziołowy oraz dodatkowo oprócz ziół trochę ruchu to naprawdę klucz do szybkiego i zdrowego schudnięcia bez jo-jo no i oczywiście mądre efektywne odżywianie. Światowa organizacja zdrowia ( WHO ) oficjalnie uznała zioła Tybetańskie za zdrową naturalną i bardzo skuteczną metodę odchudzania oraz skuteczny sposób zmiany metabolizmu człowieka na szybki nagradzając je w 2014 roku pierwszym miejscem w kategorii – „Natural Product for Slimming”. Ja ostrzegam przed chemią a namawiam na naturalny susz ziołowy TibetanHerbs , ponieważ przez 5 miesięcy bez diet i bez wyrzeczeń pijąc Tybetańskie Zioła i dbając o trochę ruchu schudłam i odmieniłam naprawdę swoje życie.

Gość gość
Najważniejsze Jest Odchudzanie Zdrowe i Skuteczne Bez jo-jo. Moje drogie cały czas apeluję nie stosujcie tabletek i proszków to bardzo szkodliwa chemia typu DNP czy Chiński Meizitang, błędne koło, pewna choroba i efekt jo-jo!!!. Różne diety typu: Dieta proteinowa dr Dukana, Dieta 1000 kalorii ,Dieta 1200 kcal, Dieta 1500 kcal i inne prowadzą do odwitaminizowania i odmineralizowania organizmu z powodu mono-diety to bardzo nie zdrowe. Z własnego doświadczenia jeżeli już to zachęcam do zaparzania i picia naturalnego suszu Ziół Tybetańskich ale tylko suszu i oryginalnych Tibetan Herbs. Nigdy tabletki czy proszki typu DNP, Meizitang, Zelixa, T3, Retard, Alli, Term Line, Colominal, Vitaslim, Alveo, Elvia, Lida, Linea, Sibutril, Sibutramin, Adipex Novoslim, Asystorslim, Meridia i …..itp TRUCIZNY. TO TOKSYCZNE (CHIŃSKE I NIE TYLKO) ALE ZAWSZE CHEMICZNE SRODKI. Stosujcie zawsze tylko parzony naturalny susz ziołowy oraz dodatkowo oprócz ziół trochę ruchu to naprawdę klucz do szybkiego i zdrowego schudnięcia bez jo-jo no i oczywiście mądre efektywne odżywianie. Światowa organizacja zdrowia ( WHO ) oficjalnie uznała zioła Tybetańskie za zdrową naturalną i bardzo skuteczną metodę odchudzania oraz skuteczny sposób zmiany metabolizmu człowieka na szybki nagradzając je w 2014 roku pierwszym miejscem w kategorii – „Natural Product for Slimming”. Ja ostrzegam przed chemią a namawiam na naturalny susz ziołowy TibetanHerbs , ponieważ przez 5 miesięcy bez diet i bez wyrzeczeń pijąc Tybetańskie Zioła i dbając o trochę ruchu schudłam i odmieniłam naprawdę swoje życie.

Gość ritinka
jeśli przytyłaś przez to to możesz brać np. te iqgreen z zielona kawą bo napędzą metabolizm i schudniesz. ale jeśli to twoje jedzenie jest na tle nerwowym to lepiej sobie znajdź inne zajęcie.. biegaj.. tańcz, śpiewaj, cokolwiek. bo schudniesz ale to wróci wszystko jak się czymś nie zajmiesz!!

Gość gość
Nie polecam zażywania żadnych tabletek. Ja tak jak Ty zajadałam problemy. Efekt ponad 100 kg. Jesteś jeszcze w początkowej fazie zajadania i możesz to zmienić. Polecam jakąś formę ruchu i najlepiej z kimś kto będzie Cię motywował,a wręcz zmuszał do systematyczności w tym względzie. W tym momencie organizm nauczył się odczuwać szczęście poprzez jedzenie, ale uwierz po pewnym czasie zaczniesz odczuwać zadowolenie z wysiłku fizycznego. Jeszcze jedna rada, w lodówce tylko tyle pożywienia, jakie jest zapotrzebowanie organizmu na dany dzień. Inaczej z przyzwyczajenia zaczniesz sięgać do lodówki i zjesz wszystko. Zacznij planować posiłki i nie rób nic na zapas, wszystko tylko w porcjach na teraz. Wiem że to wymaga wysiłku, ale sama zobaczysz że się opłaci i po pewnym czasie wejdzie Ci w nawyk. I jeszcze jedno, woda zabija uczucie głodu, ale pod warunkiem że jest letnia , z dodatkiem cytryny wzbogacisz jeszcze organizm o wit C.

Gość roza567
Ja też ciągle podjadałam,ciągle czułam się głodna a przecież niedawno jadłam;/ i tak było aż dobiłam do 120kg to bardzo dużo mając 21lat i 168cm;/ i tak zaczęłam swoją drogę z odchudzaniem zamówiłam suplement African Mango http://szczupla-kobieta.pl i już nie podjadałam jadłam regularne posiłki i stosowałam suplementacje i schudłam do 74 kg ;) w miesiąc zgubiłam 8kg;) dla mnie to było cudowne uczucie ;) widząc jak waga mi spada

Gość gość
pusiu wiesz co sie dzieje jak czlowiek sie nie wyspi? na 2 dzien wp******la jak dzik. aaaa.

Gość wiosenka781
Dzięki roza567 dzięki twojemu doświadczeniu i wpisie udało mi się zgubić mój nadmiar kilogramów;) zamówiłam sobie African Mango http://szczupla-kobieta.pl na tej stronce mają Super Promocję!

Gość gość
miałam podobnie jak Ty przytyłam z 50 kg na 64...przy moim niskim wzroście wyglądałam jak spuchnięta jakby mnie osy pożądliły po całym ciele(zażerałam stres smut5ek itp. nie mogłam się po prostu powstrzymać)... jedna koleżanka mi polecila adipex retard na phenterminie.... próbowałam różnych chromów l karnityn , wyciągów z grapefruita, herbatek takich siakich...różnych niby turbo spalaczy...i niccccc!!!!00000!!! a jak zaczęłam brać adi to momentalnie przestało mi się chcieć jeść... 3 dnia już na prawdę była różnica o 180 stopni!!!!no a utracie wagi nie wspomnę^^ w ciągu ponad 2 mieś kuracji straciłam to co przytyłam i jescze schudłam... na ten moment ważę 47 kg i jestem zadowolona.. poza tym sporo jest różnych opinii kobiet w internecie o tym...ja nie miałam żadnych skutków ubocznych odczuwałam tylko pobudzenie jak po mega mocnej kawie :) jak coś to kupowałam sbie na doping-online.com bo tam mi koleżanka dala namiary...dla mnie to była ostatnia deska ratunku...