Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama 14 latka

Rozwiązanie problemu nadmiernej masturbacji?

Polecane posty

Gość mama 14 latka

Witam, obecnie mam 14 letniego syna. Wychowuję go samodzielnie. Jest całkiem grzeczny i raczej nie sprawia problemów wychowawczych - z wyjątkiem jednego, z którym nie daję sobie rady. Potrafi masturbować się po 6,7 razy na dzień. Odkąd poznał to uczucie, nie jest już taki jak kiedyś. Stał się bardziej zmęczony, pogorszyły się jego wyniki w nauce. W stosunku do mnie przejawia trochę więcej arogancji, czasem wręcz agresji, co jest dla mnie szokiem - tego typu sytuacje wcześniej nigdy nie miały miejsca. Zaczęłam się zastanawiać, w jaki sposób mogę pomóc synowi w jego położeniu. Niedawno wpadłam na pomysł, żeby ukrócić mu te igraszki i odciąć się od nich raz na zawsze razem z jego jądrami. Już podjęłam decyzję i jestem niemal pewna, że prędzej czy później poddam go kastracji. Tutaj mam kilka pytań: w jakim wieku najlepiej przeprowadzić zabieg? Czy fakt, że syn wkroczył w okres dojrzewania nie jest przeciwwskazaniem? Czy zachowanie chłopaka po amputacji jąder zmienia się, czy poza brakiem popędu, więc i masturbacji pozostaje ono bez zmian? I ostatnie; jaki jest koszt zabiegu i gdzie najlepiej go wykonać, tak by nie narażać zdrowia syna?

Gość oceniam provo
0/10 :o

Gość gość
AHAHAHAHAHAHAHtAHAHAHAHAHA