Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kumpel przyłapał żonę na seksie z ich psem!!!!

Polecane posty

Gość gość

Opowiadał mi w knajpie, że wrócił wcześniej do domu i zobaczył jak ich dog posuwa jego żonę :/ Zapytałem go jak ona mogła w ogóle coś takiego zrobić, na co on, że nie wie - ale myśli, że chyba wcześniej go upiła.

Gość gość
Podobno jest to seks gdzie kobieta ma większy orgazm niż z facetem ale zależy od rasy psa.

Gość gość
Dodam że tutaj autor to prowokację robi.

Gość gość
Kochałem cię jak głupi, świata nie widziałem Ty bajer mi wciskałaś, ja tego słuchałem Teraz to koniec, wszystko straciłaś Z psem sąsiada mnie zdradziłaś Dlaczego Zdradziłaś mnie z psem sąsiada Dlaczego Zdradziłaś mnie Zawsze napalony i zawsze gotowy Spełniałem Twe życzenia, choć były szalone Nigdy nie krzyczałem, nawet gdy mnie biłaś Teraz to koniec, dziś mnie zdradziłaś Dlaczego Zdradziłaś mnie z psem sąsiada Dlaczego Zdradziłaś mnie Jeszcze bym zrozumiał, wilczur albo bokser A to głupi jamnik, wyglądał okropnie Ty z nim na trawniku, przed domem jak kura Teraz się odpieprz, idź sobie do knura Idź sobie, idź sobie, idź sobie, idź sobie - idź sobie do knura! Idź sobie, idź sobie, idź sobie, idź sobie, idź sobie!