Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kiepski seks, pomocy! :(

Polecane posty

Gość gość

Jestem z narzeczonym od 2 lat. Niestety nasz seks jest kiepski... Trwa z 5-7 minut, on nie lubi robić minetki, a jak robię mu dobrze to po dwóch minutach już nie może wytrzymać i przechodzi do seksu. Proponuję mu ciągle nowe pozycje, ale on nie chce próbować, mówiąc, że nie umie.. Parę dni temu zaproponowałam mu seks analny, ale po chwili starań zrezygnował.. Pomóżcie nie wiem co robić :(

Gość gość
Zmienic partnera albo poszkukac kochanka:-) Z tego Twojego narzeczonego to niezla p*****la:-o

Gość gość
I nie wierz, ze sie cos zmieni na pozytywnie. Po slubie moze byc juz tylko gorzej. Zeby gosciu nie robil minetki i nie umial bzykac sie analnie? Moj maz na sama mysl o minetce lub analu ze mna dostaje niezla pale, a jestesmy juz 9 lat po slubie...

Gość gość
Jezeli go kochasz, to zostan z nim, ale nastaw sie, ze z nim nigdy nie bedziesz miala z******tego seksu lub poszukaj sobie innego "ogiera" o goracej krwi i sprawnym k*****e;-)

Gość babyachtebaby
Ja niestety mam odwrotnie to moją nie chce anala bo twierdzi że mam za grubego a 14 cm obwodu to nie tak znowu dużo rozumiem 16 -18 po drugie ja jej zawsze robię minetke a o lufie to mogę pomarzyć czasem od święta się zdarzy no i sex kurtki czasem nawet nie zdążę dojść a z moją nawet pierwszą kobietą to nieraz po dwie godziny się parzylismy i oj kilka razy dochodziliśmy taki typ człowieka niestety pod tym względem też trzeba się dobrać

Gość babyachtebaby
Jak taki oziebły to przyprowadź kochanka niech cię ostro w********i na jego oczach i mu powiedz że jak się nie postara to będzie tak zawsze

Gość babyachtebaby
A jak chcesz to możemy się spotkać bo dawno sobie dobrze nie pobzykalem

Gość gość
poyebało cie?

Gość gość
Głupio tak odejść z powodu seksu ale czy jest jakaś szansa że to się zmieni? Przecież nie będę go prosić nawet chociaż o tą minetke :(

Gość gość
A co niby takiego fajnego jest w analu dla kobiety??? Nic, bardzo niewiele kobiet czerpie z tego przyjemność

Gość gość
Ja bardzo lubię anal;)

Gość gość4imp
Napiszę tak: bywa autorko. 😴 Z niektórymi rzeczami trzeba się pogodzić- jeśli chcesz z nim być, albo nie pogodzić- i popłynąć w siną dal. A tak na marginesie: to jasne, ze kobiety czerpią większą przyjemność z minetki niż z seksu analnego. W seksie analnym podnieca mnie tylko "to zakazana dziurka, ty chamie." ;)

Gość gość
z tym analem to akurat prawda, bardzo niewiele kobiet ma przyjemność podczas anala, wiele robi to tylko ze względu na to że facet tego chce. na te parenaście kobiet z jakimi spałem z większą połową uprawiałem anal, ale tylko 2 miały z tego naprawde radochę

Gość gość4imp
No tak. Tyłek nie ma tej cudownej łechtaczki. :)

Gość gość
BLEEEE!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Mam ponad 40 lat,analu próbowałam z trzema partnerami. Jedno wiem na pewno, już nigdy nie spróbuje tego z nikim. Nie lubię ,nie sprawia mi przyjemności i choć nie jestem w łóżku egoistką, nie mam ,zamiaru się do tego zmuszac.

Gość gość
Imperium ja sie zastanawiam jaką ty masz prace skoro całymi dniami przesiadujesz na ero..

Gość gość4imp
A ja drogi gościu zastanawiam się: -co Cię to obchodzi? -zaznaczam, że nie tylko na Kafe, ale głównie gdzie indziej (truję du=pę :( ;)) - temat jest o kiepskim seksie, co ma do tego moja praca - dlaczego się w ogóle mną zajmujesz- rozliczaj się sam, nie jestem księgową i księgowej również nie potrzebuję Dziękuję. ;)

Gość gość
Twoje życie musi być... smutne :(

Gość gość4imp
Twoje tym bardziej. :(

Gość gość
Dlaczego moje tym bardziej?:D

Gość gość4imp
Dlatego, że przejęłam twój tok myślenia? :D :P

Gość gość
Imperium wyjdz do ludzi bo za długo siedzisz w necie

Gość gość4imp
Gościu wyjdź do ludzi, bo za długo siedzisz w necie. :(

Gość gość
Przy Tobie jestem ... leszczem

Gość gość4imp
Przy tobie jestem nikim. :(

Gość gość
Czasem mi Cię żal.

Gość gość
Empatia potokiem płynie :D

Gość gość
Autorko ale ty pusta jesteś, zamiast się żalić na forum jak ci źle to może pogadaj ze swoim facetem ze jestes niewyżyta i potrzebujesz mocniejszych wrazeń, może podesle ci kogos zebys sie w koncu spelniła bo to przeciez takie ważne w związku.... Żal mi ciebie pustaku