Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Silvets opinie

Polecane posty

Gość gość

Czy ktoś korzystał z tabletek na odchudzanie silvets?

Gość gość
a jak dokładnie działa ta hipnoza na odchudzanie?

Gość gość
ciekawe ciekawe - chętnie spradze jak to na mnie działa

Gość gość
a ta gwarancja zwrotu to jak to prawnie wygląda - prawde piszą, że w ciagu 14 dni oddadzą pieniądze jak się będzie chciało???

Gość gość
TAK - prawo tak działa, że masz 14 dni na rzeczy kupione online na zwrot bez podania przyczyny - PISZĄ PRAWDĘ

Gość gość
Dajcie znać jak efekty po tej hipnozie bo sporo pozytywnych opinii w necie jest i tez zastanawiam się czy nie sprawdzić jak to na mnie będzie działać.

Gość gość
Ja korzystałem z hipnozy na odchudzanie ale u hipnoterapeuty - pomogła. Kosztowało sporo ale wróciłem do swojej wagi i trzymam ja bez żadnych problemów.

Gość gość
A jakieś opinie o Silvets jeszcze? Warto to w ogóle kupować?

Gość gość
Najważniejsze Jest Odchudzanie Zdrowe i Skuteczne Bez jo-jo. Moje drogie cały czas apeluję nie stosujcie tabletek i proszków to bardzo szkodliwa chemia typu DNP czy Chiński Meizitang, błędne koło, pewna choroba i efekt jo-jo!!!. Różne diety typu: Dieta proteinowa dr Dukana, Dieta 1000 kalorii ,Dieta 1200 kcal, Dieta 1500 kcal i inne prowadzą do odwitaminizowania i odmineralizowania organizmu z powodu mono-diety to bardzo nie zdrowe. Z własnego doświadczenia jeżeli już to zachęcam do zaparzania i picia naturalnego suszu Ziół Tybetańskich ale tylko suszu i oryginalnych Tibetan Herbs. Nigdy tabletki czy proszki typu DNP, Meizitang, Zelixa, T3, Retard, Alli, Term Line, Colominal, Vitaslim, Alveo, Elvia, Lida, Linea, Sibutril, Sibutramin, Adipex Novoslim, Asystorslim, Meridia i …..itp TRUCIZNY. TO TOKSYCZNE (CHIŃSKE I NIE TYLKO) ALE ZAWSZE CHEMICZNE SRODKI. Stosujcie zawsze tylko parzony naturalny susz ziołowy oraz dodatkowo oprócz ziół trochę ruchu to naprawdę klucz do szybkiego i zdrowego schudnięcia bez jo-jo no i oczywiście mądre efektywne odżywianie. Światowa organizacja zdrowia ( WHO ) oficjalnie uznała zioła Tybetańskie za zdrową naturalną i bardzo skuteczną metodę odchudzania oraz skuteczny sposób zmiany metabolizmu człowieka na szybki nagradzając je w 2014 roku pierwszym miejscem w kategorii – „Natural Product for Slimming”. Ja ostrzegam przed chemią a namawiam na naturalny susz ziołowy TibetanHerbs , ponieważ przez 5 miesięcy bez diet i bez wyrzeczeń pijąc Tybetańskie Zioła i dbając o trochę ruchu schudłam i odmieniłam naprawdę swoje życie.

Gość brygida993
Ja stosowałam Silvets i jak dla mnie wyrzucanie pieniędzy w błoto ja miałam straszne bóle brzucha i senność po nim wiecie każdy inaczej odczuwa mnie na przykład nie przekonał do siebie i któregoś razu jak byłam na siłowni zgadałyśmy się z dziewczynami właśnie o suplementach i każda powiedziała jaki stosuje i dla mnie było zaskoczeniem że większość postawiła na african mango http://szczupla-kobieta.pl ja wcześniej nie stosowałam tych tabletek i zaciekawiło mnie i zakupiłam oczywiście pochwaliłam się koleżankom i co jakiś czas spotykałyśmy się na siłowni i wymieniałyśmy poglądami i ja również jestem za tym suplementem nie dość że bóli nie mam po nim żadnych to i jakoś mam więcej energii a kilogramy spadają bez wysiłku jakiegoś większego!;)

Gość aneczka d
Tabletki silvets kupiłam miesiąc temu, a dzisiaj piszę ten post o 7 kilogramów lżejsza. Wystarczyło brać dwie tabletki dziennie i trochę zmodyfikować dietę. W moim przypadku wystarczyło zrezygnować ze słodyczy i jedzenia na mieście. Gorąco polecam ten preparat :)

Gość Boguskaaa34
Stosuje od miesiąca i schudłam już 3,5 kg więc jestem mega szczęśliwa :P Jeżeli mam być szczera to polecam jak najbardziej. Na początku jednak warto sobie przeczytac troche na ten temat bo wydaje mi sie, że np karmiące mamy nie mogą używać tych kapsułek : https://www.skoknawage.pl/silvets-opinie-cena/ Pozdrawiam :)

Gość gość
WOW 30% rabatu!

Gość gość
Jak dla mnie to te tabletki sa troche drogie.... no sama nie wiem co na ten temat sadzic, ale jak same chcecie poczytac to mozecie rzucic okiem rowniez tutaj: http://www.biotrendy.pl/produkt/silvets-skuteczne-wspomaganie-odchudzania/ tutaj natknełam sie na nie w sumie po raz pierwszy... Tak w ogole to one działają? Moge prosic o czyjas opinie w tej sprawie? Najlepiej osoby, której udało sie dzięki nim cos osiagniac

Gość gość
Właśnie zamawiam kolejnego opakowanie. %kg w miesiąc nie moje SZOK. Polecam korzystac z rabatów 20% puki są http://nplink.net/64tbJn1o

Gość gość
O tabletkach na odchudzanie Silvets czytałam tu https://dobretabletki.pl/silvets/ i jednak nie warto wydawać pieniędzy na te tabletki Silvets, bo nie są skuteczne a szkoda, bo cena nawet nawet ale po co kupować coś co nie działa.

Gość gość
Witam! Stosowałam tabletki Silvets przez kilka miesięcy i chętnie podzielę się opinią. Chociaż fakt, że dzięki nim schudłam 18 kilogramów mówi sam za siebie! Na początku miałam mieszane uczucia.... W końcu to preparat z Internetu. Moje obawy okazały się bezpodstawne. W trakcie stosowania Silvets czułam się bardzo dobrze. Nie miałam żadnych rewolucji żołądkowych itp, co w przypadku Liporedium było nagminne! Szczerze polecam ten środek! Dobrze wydane pieniądze. Zero strat, czysty zysk!

Gość gość
Cześć! Jestem Adrian. Pewnie większość z Was zastanawia się, co facet robi na forum dla bab.... i to o odchudzaniu. Otóż przyszedłem tutaj z misją. Być może któraś z Was ma męża lub partnera, który zmaga się z nadprogramowymi kilogramami. Jeszcze jakiś czas temu byłem w podobnej sytuacji. Nadwaga spędzała mi sen z powiek i utrudniała życie. Aż do momentu w którym trafiłem na Silvets, tabletki które zmieniły moje podejście do diety. Do tej pory myślałem, że aby cokolwiek zrzucić trzeba żywić się tylko i wyłącznie sałatą i zapijać wodą. Teraz uważam inaczej. Okazuje się, że można jeść ulubione dania i tracić na wadze... Tak jak ja. Sukces tkwi w doborze odpowiedniej suplementacji. Dzięki Silvets schudłem 24 kilogramy, jedząc całkiem normalnie! W trakcie mojej przemiany nie zrezygnowałem z ukochanego piwka czy pizzy. Spotykałem się ze znajomymi itd. Wcale nie czułem, że jestem na diecie!!!! Szczerze polecam!

Mam już serdecznie dość tego odchudzania!!! Jak tylko zrzucę parę kilo to zaraz tyję drugie tyle -.- Proszę, powiedzcie mi- tylko szczerze- co sądzicie o tych tabletkach: http://suplobit.pl/forum/slimette No i czy są bezpieczne, bo skoro można tyle schudnąć to aż strach... Dajcie znać, bo już sama nie wiem co robić, plz :)

Gość gość
Skład tabletek wydaje sie naprade spoko, tylko cena kosmiczna jak dla mnie, a tam wyzej na tej stronce, co nadmienial ktos, biotrendach czy jak jej tam, to musze przynajmniej przyznac, ze opis jest dosc informacyjny jesli chodzi o ten produkt

Gość Karina5

Szału brak! Przetestowalam tabletki wspomagające odchudzanie z apteki /niebo tańsze i te, niestety nie widzę różnicy i zła jestem że straciłam kasę. Ale kupiłam kiedys plastry i poszukuję ich, tzn też nazwy,  bo zapomniałam.  Pamiętam, że byly w srebrnych saszetkach i nie tylko nasączone naturalnym czymś, ale też z magnesem/dla przyspieszenia.... Były super, z nimi schudlam najwięcej.  Kto kojarzy nazwę to poproszę o podpowiedź ☺