Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam doSC życia

Polecane posty

Gość gość

Jesteśmy w trójkę z rodzeństwem. Dom patologiczny. Ojcec przed laty wygrał w lotto i wszytsko zmarnował. Żadne z rodziców nie pracowało. Wszystko zmarnowali. Mamy ogromne długi a ojcec nie pracuje. Nic nie robi. Uciekł z domu i nas z nimi zostawił,nie ma zamiaru podjęcia pracy. Mama nie może pracować. Jest powaznie chora. Ja studiuje kierunek którego nienawidze;chciałem coś innego i nadal chce ale on trwa 6 lat i tylko dziennie a nas na to nie stać. Boje się o wszytsko bo jeżeli mamie by się coś stało to długi i rodzeństwo jest na mojej głowie. Samemu nie utrzymam siebie i rodzeństwa. Nie ma szansy a na ojca nie ma co liczyć bo to kretyn. Co ja mam zrobić? Boje się każdego dnia ze to może być ten ostatni. Żyjemy z tego co mama zarobi na czarno chociaż nie powinna pracować bo będzie tylko gorzej i zasiłków. To co ja zrobię to jest kropla w morzu długów. Nie wiem czy może wyprowadzić się z domu ale z drugiej strony długo sam się nie utrzymam w dużym mieście. Studiów tez nie skończę. Szkoda ze ojciec zniszczył mi moje marzenia. Uniemożliwił i blokował wiele rzeczy a matka biernie się przyglądała. Jestem zmęczony i zniszczony. Mam potworną depresję. Chciałbym umrzeć tak bardzo. Oddać komuś swoje życie.

Gość gość
Zgon

Gość gość
Nie nie kupuje mieszkania bo mnke nie stać. Nie będę niczego sprawdzac. Idiotyczne wiadomości.

Gość gość
Ile Twój stary wygrał?

Gość gość
Około 2.3mln. Totalnie mu odwalilo. Zaczął kupować dzieła sztuki które w rzeczywistości były jakimiś tanimi obrazami. Zachowywał się jakby był jakimś kluczykiem. Pouczal wszystkich jak powinni zarabiać;zakładać firmy i prowadzić biznes. TO BYŁ ŻAŁOSNY WIDOK w tym czasie inwestowal w idiotyzmy. Teraz zamiast pracować to chodzi i mówi że od się odkuje i spłaci długi które narobił, bo on jest człowiekiem sukcesu. Ten debil uwierzył xe on te pieniądze zarobił. Na propozycje normalnej pracy mówi ze to nie dla niego,on nie będzie marnować czasu,jest stworzony do wyższych celów.

Gość gość
Rzeczywiście tatuś debil. Współczuję ci. Skończ te studia a później zmykaj stamtąd.

Gość gość
A za granice nie mozesz pojecha?

Gość gość
Chciałbym studiować stomatologie ale nie wiem co robić bo jakbym się dostał to przecież nie będę w stanie pracować i pomagać mamie. Ojcec się stoczył i jest menelem. Chodzi i pije alkohol po krzakach i mieszka z własną matka.

Gość gość
Rzeczywiście debil.Twój ojciec powinien zajmować się tym co potrafi i zadbać o to, żeby te pieniądze się nie rozeszły. Nie wiem jak w takiej sytuacji można czuć się człowiekiem sukcesu. Współczuję...