Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdy facet mówi: wracaj do kuchni, co można odpowiedzieć?

Polecane posty

Gość gość
17:58 niby kiedy tak robili? usmiech.gif zawsze, naprawdę myslisz ze kiedys to nie było samotnych mężczyzn, za biednych na to żeby komuś zapłacić za gotowanie i pranie? że nie było facetów samotnie wychowujących dzieci, bo np zona zmarła? itp

Gość gość
a nie prościej zamiast się bawić w pyskówki , to po prostu powiedzieć facetowi, że nie życzysz sobie chamskich odzywek i może u niego w domu to było normalne, żeby tak się odzywac do kobiet, ale niektórzy maja wyższe standardy

Gość gość
ja pierdolę, bez kitu wracajcie do kuchni robić za sprzęt agd a nie tu jakieś bulwersy, jebane kury domowe

Gość gość
ja pie**olę, bez kitu wracajcie do kuchni robić za sprzęt agd a nie tu jakieś bulwersy, j**ane kury domowe mamusi to powiedz, tylko uważaj żeby ci mokrą ściera przez łeb nie przy..ała

Gość gość
Temat sprowokował parę odzywek właśnie takich jak...w temacie.

Gość gość
A mi moj pancio pomaga w kuchni:) lubimy razem cos pichcic:) moj były maz miał vhamskie odzywki dlatego jedt były, bo ja na pyskowki załowałam nerwow i po prostu soe pozwgnałam :) teraz zawijam alimenty i 500+ mu sprzed nosa a on zgrzyta zebami z zawisci i złosci:p