Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malaszka2122

Facebook, komentarze...

Polecane posty

Gość Malaszka2122

Witam wszystkich :) jestem z moim chłopakiem od 8 miesięcy. Mieszkamy kawał drogi od siebie, lecz już całkiem niedługo mamy w planach ukrocic te odległośc. Taki krótki wstęp, teraz chciałabym, aby osoby trzecie ocenił pewna sytuację. Przeglądając któregoś razu profil na Facebooku mojego faceta znalazłam sporo wpisów od koleżanek, o różnych treściach. Z początku z ciekawości oglądałam sobie te koleżanki i prawie pod każdym zdjęciem był jakiś komentarz "d**era :*" i różne tego typu wpisy, udostępnione posty na tablicy również się pojawiły. Takie komentarze pojawiły się pod zdjęciami różnych dziewczyn (nie tylko jednej). Zaznaczę, że owe komentarze były wystawiane przed naszym związkiem. Nie ukrywam, że pojawiły się we mnie mieszane uczucia. Z jednej strony jestem na niego zła i zazdrosna (tak, tak wiem - nie powinnam, on mnie wtedy jeszcze nie znal), a z drugiej tak sobie myślę, w jakim celu były te słodkie komentarze kierowane do wielu dziewczyn? I tak jakoś przeszło mi przez myśl, że jestem kolejna, "śliczna, słodka d**era :*"... Po prostu dziwnie mi z tym. Myślicie, że grubo przesadzam czy jednak troszkę moje odczucia są uzasadnione? Pozdrawiam :)

Gość gość
no nie bardzo

Gość gość
Co to jest d **era??

Gość Malaszka2122
Nie wyolbrzymiam? Sama mam konto już trochę czasu i mam trochę znajomych, ale nie wypisywalam ani nie wypisuje paru kolegom, jacy oni są przystojni i fajnie zbudowani... Sama już nie wiem :/

Gość gość
D u p e r a... Nie wiem, chyba, że ładna...

Gość gość
a ty jestes dziwna, ze mozesz byc z kims kto publicznie uzywa takich prostackich okreslen "du.pera", no chyba ze to twoja półka

Gość dlugowlosa na szpilkach
"w jakim celu były te słodkie komentarze " "fajna d u pe r a" =slodki komentarz .. Boszee chyba sie juz starzeje :D

Gość maczu piczu
16:05 :D