Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak przestac pisac?

Polecane posty

Gość gość

co zrobic zeby na jakis czas nie pisac do chlopaka? tak go olać jakby go wgl nie bylo . Jestem taka ze co chwile bym mu cos napisala,wydarla sie ,pocisnela i klocila sie jeszcze bardziej. Ale chce po prostu przez to pokazac ze mam go w dup ie . Jakies sposoby? jestem przyklejona do telefonu wiec to troche bedzie trudne zeby sie powstrzymac od pisania do niego .

Gość gość
Jak pokazac, ze masz go naprawde w d***e? 1. krzyknij w twarz "mam cie w d***e!" 2. 5 min pozniej napisz maila "mam cie w d***e!" 3. 10 min pozniej napisz smsa "mam cie w d***e." 4. 15 min zaloguj sie na fb i napisz posta "mam cie w d***e..." 5. 20 min pozniej tweetnij "mam cie w d***e ;(" 6. 25 min pozniej powiedz kotu "mam go w d***e :)" 7. 30 min pozniej powtorz punkty 1-6, masturbujac sie przy lampce wina <3

Gość gość
Oto diagnoza. Boisz się samotności. Wolisz się kłócić niż być sama Przyczyna: DDa

Gość gość
a dlaczego chcesz go olać ? obojętność rodzi obojętność. Wiele osób zamkniętych w sobie właśnie traci w ten sposób bo nie potrafią okazać zainteresowania i druga strona sobie odpuszcza, bo wydaje jej się, że tamtej lub tamtemu nie zależy. Bądź sobą i niczego nie udawaj. Nie przejmuj się jak Ci nie wyjdzie z tym chłopakiem, bo ktoś ma Cię pokochać taką jaką jesteś, a nie taką jaką udajesz.

Gość gość
chce go olac bo on olewa mnie z tego co widze

Gość gość
wiec nie mam zamiaru byc ta dobra skoro on uwaza ze jestem zla ;)

Gość gość
Powiedz temu panu, że go potrzebujesz. Spytaj się, czy chce z tobą być.

Gość maczu piczu
Jezeli on ciebie juz olewa to jest mu twoje zachowanie moralnie obojetne. Jesli zaczniesz go olewac bo bedzie mu to moze bardzo na reke. Nie lepiej porozmawiac na powaznie co ma byc z wami dalej. Czy moze po prostu sie lepiej rozstac. Takie gierki to niczego nie rozwiazuja.