Gość magda009900 Napisano Czerwiec 7, 2016 Witam. Mój problem zaczął się około 3 miesiące temu, kiedy to zaczęło mnie coś boleć pod lewą pachą. Nie wyczułam tam żadnych guzków. Byłam u lekarza rodzinnego, która kazała się tym nie przejmować ale na wszelki wypadek skierowała na badanie krwi - wyszło ok. Do dnia dzisiejszego odwiedziłam 2 razy ginekologa na badaniu piersi (usg) - nie wyszło nic oprucz małego torbiela. Później byłam u chirurga, który wyczuł tylko malutką gulkę (stwierdził , że to tylko jakiś gruczoł). Następna wizyta u chirurga-onkologa, który stwierdził podczas 'ręcznego badania', że boli mnie mięsień pod pachą. Ostatnio wylądowałam w szpitalu ponieważ mój endokrynolog namieszał mi tabletek na tarczycę (mam niedoczynność) i serce zaczęło mi wariować. Robili mi badania krwi i wyszło dość podwyższone CRP 30,00 przy normie do 5,00. Nie jestem ani przeziębiona ani nic, bolą mnie tylko te pachy (teraz już dwie). Co to może być? Mam malutką córeczkę i cały czas się boję, że coś złego się dzieje ze mną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach