Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pryszcze na żuchwie w czasie okresu

Polecane posty

Gość gość

Co to może oznaczać? Już któryś z kolei cykl wyskakują mi w trakcie okresu.

Gość gość
hormony działają.

Gość gość
Już się martwiłam że coś znowu nie tak. Staram się już długo o dziecko i każdy sygnał staram się sprawdzać tym bardziej że mam problem z owulacja

Gość gość
Ja na trądzik stosowałam IQface, Efekt jak dla mnie rewelacyjny, bo po trzech miesiącach trądzik znikł zupełnie, nie ukrywam,że aż tak dobrego działania to się nie spodziewałam, i było ono dla mnie mimo wszystko miłym zaskoczeniem

Gość gość
Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!!

Gość gość
Moim zdaniem stosowanie środka takiego jak iqface ma sens... po prostu jest on skuteczny, a ze względu na fakt, ze jest to środek w tabletkach to działa on kompleksowo, na całość problemu, a nie tylko to co widać na skórze...

Gość gość
Autorko , pryszcze na zuchwie przed okresem sa oznaka niedoborow w organizmie. Ja od kiedy pije/jem siemię lniane zapomniałam o pryszczach no i cykl mi się uregulowal.

Gość gość
Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!!

Gość gość
Ja jednak jestem zwolenniczka walczenia z trazikiem od środka.Dlatego wybrałam tabletki IQFACE.I mój wybór okazał się strzałem ww dziesiątkę.Teraz mogę spokojnie powiedzieć że w końcu pozbyłam się tego problemu raz na zawsze.

Gość gość
Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!!