Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kuzynka zony...

Polecane posty

Gość gość
Co Wy macie z tymi dziecmi?? A jakbysmy byli bezdzietni to moglbym zdradzac zone i byloby ok? Napisalem tylko jak wygladam, bo zarzucaliscie, ze jestem podstarzaly :p napisalem tylko to, co czuje nie mam wplywu na moje uczucia.

Gość gość
Jej nie będę krytykowała bo niby za co? Młoda, piękna dziewczyna z dobrym charakterem. Ty za to jesteś obleśny ( chcesz zabrać rodzinę na basen, żeby móc patrzeć na tyłek i cycki kuzynki żony ) i niedorozwinięty ( nawet nie wiesz, że nie kochasz żony ). Dobrze, że młoda nie wie, że trzepiesz w kiblu myśląc o niej bo niesmak czułaby pewnie jeszcze przez parę lat. Nie chcę wiedzieć co żona myślałaby o Tobie po przeczytaniu tego topiku:) Piotruś Pan to najgorszy typ faceta.

Gość gość
To, że skoro wybrałeś kobietę na matkę swoich dzieci, to powinno coś znaczyć. Nawet nie piszesz o niej z dużej litery, a o tej drugiej z którą nic cie nie łączy, nawet nie masz żadnych wspólnych przeżyć, wspomnień, piszesz z zachwytem i uwielbieniem, tylko dlatego, że jest młoda i atrakcyjna. A o żonie jak o wypełniaczu przestrzeni i przeszkodzie do szczęścia. Smutne to :(

Gość gość
jakbys byl bezdzietny to wiele picy staloby przed toba otworem :D

Gość gość
Wiecie co, czlowiek chce sie pozalic, bo mam problem, a tu same znieczulice siedza :o przeciez to sa moje uczucia, nie da sie ich zmienic. A jak macie jakis sposob to prosze poradzcie. Naprawde nie widze piekniejszych kobiet nigdzie. Zdaje sobie sprawe, ze obiektywnie pewnie sa ladniejsze, ale nie dla mnie. Zachowanie tez ma tak kochane i slodkie, ze nic tylko sluchac Jej glosu i patrzec...

Gość gość
Tacy jak ty to tylko dowód na to, że nie warto się wiązać. Wystarczy aby się jakaś atrakcyjniejsza trafiła, beztroska i naiwna dziewuszka i już cała uwaga i treść myśli poświęcona tylko jej. Dla ciebie twoja rodzina mogłaby już nie istnieć.

Gość gość
no co, wybadaj teren, jak bedzie chetna to rozwod i mozesz ja pukac. zycie sklada sie z malych radosci. powodzenia :D

Gość gość
23:33 Współczuję Twojej żonie bo ma męża debila. Masz problemy jak nastolatek :)