Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Orgazm bez stosunku i masturbacji

Polecane posty

Gość gość

Słyszeliście zapewne o czymś takim jak orgazm bez stosunku i masturbacji. Mi ostatnio przydarzyło się coś dziwnego. Mianowicie poczułam to, kiedy obejmowałam swojego... hm... no właśnie. On mi się podoba, ja mu się podobam, wiemy o tym doskonale, ale póki co parą nie jesteśmy - głównie dlatego, że ja nie jestem gotowa. Było mi strasznie wstyd. On to widział. Chciałam zapaść się pod ziemię. Nie wiem, dlaczego poczułam coś takiego. Nawet mnie nie pocałował... Czy to normalne?

Gość gość
wow, nie wierze w takie provo. na widok kogos moge sie zrobic co najwyzej morka i nabrzmiala tam. innej opcji nie ma. provo marne

Gość gość
nie, to nie prowo. Naprawdę tak miałam i nie mam podstaw, aby kłamać.

Gość gość
Ja ci wierzę ,miałam tak kilka razy ,na samą myśl.

Gość gość
to było strasznie dziwne. Tym bardziej, że on to poczuł. Jak później rozmawialiśmy, przyznał się, że poznał po mnie, że coś było na rzeczy. Nie wiem, jak teraz spojrzę mu w oczy...

Gość gość
Czy ja wiem aby to był powód do wstydu?mnie gdybym była na miejscu tego chłopaka spodobałoby się to,zazdroszczę ci bo ja coś takiego przeżyłam w samotności.

Gość gość
Dał mi potem do zrozumienia, że kiedy się rozstaliśmy, to wracał do tego pamięcią i... no wiecie :D ale nie zmienia to faktu, że zareagowałam w sposób, który jest trudny do wytłumaczenia. Szczytować przez przytulenie? Kurna, to jest tak żenujące, że aż czuję ucisk w żołądku, jak o tym pomyślę.

Gość gość
Heh. No ja coś takiego miałem ale jestem facetem więc czasem się zdarza jak jestem... no cóż fizjologia :P

Gość gość
Musiałaś być po prostu bardzo pobudzona ,wtedy wystarczy bardzo niewiele wystarczy kilka ściśnięć ud i już orgazm.

Gość gość
"Jak to ktoś kiedyś powiedział "Żyj tak jakby każdy dzień był ostatnim z Twojego życia"" Albo "jutro jest pierwszy dzień reszty Twojego życia". Jesteśmy w taki wieku, że wiemy co mamy. Doceniamy to, albo i nie jeśli nas nie satysfakcjonuje. Do tego najczęściej zdajemy sobie sprawę z tego, co jeszcze byśmy chcieli. Dlatego spontan jest wskazany. Zaskakiwanie samego siebie, może nie do końca, albo w rozsądnych granicach, żeby nie stracić kontroli. Totalna jazda bez trzymanki była naście (albo i więcej) lat temu. Dzisiaj nie mówię, że należy zawsze trzymać fason, ale totalny odjazd to trochę za dużo. Zdajemy sobie sprawę z konsekwencji i nie do końca chcemy je ponosić. Dobra koniec marudzenia. Dziś jest pierwszy dzień reszty mojego życia. Piękne słońce, trzeba korzystać. Miłego dnia. Ten sam.

Gość bella  86
Oczywiście,że taki orgazm jest możliwy. Faceci czesto mają wytryski bez stosunku i jakiegokolwiek dotyku. My kobiety też, wystarczy być mocno podnieconą i jak ktoś wspomniał powyżej ucisk ud, pośladków lekkie poruszenie tylkiem i już,, się kwiczy w ekstazie,,:P

Gość gość
To cieszę się, że jednak nie jestem nienormalna. A powiedzcie mi jeszcze, jak wy byście zachowali się na miejscu faceta, gdyby coś takiego się przytrafiło? Uznalibyście, że z dziewczyną jest coś nie halo?

Gość gość
Ja bym sie ucieszyl gdyby Moja tak latwo osiagala orgazmy. Ile masz lat

Gość gość
27. stara baba, a reakcji nastolatki.

Gość gość
Ja jestem starszy od ciebie I czasami tez dochodze szybko ale z inna partnerka

Gość gość
dzieki bogu ze ja bez poduszki pod psitka nigdy nie dochodze. dziewczyno no siara. teraz co, facet dal ci do zrozumienia ze trzepie pod to wspomnienie, ahahha, no to smacznego :D

Gość gość
Tez bym sobie trzepal przy takiej cipce

Gość gość
jakiej. nawet nie wiesz jak jej psitka wyglada przeciez

Gość gość
o, chłopcy zaczęli sobie trzepać pod to wezwanie :D