Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego niektóre dziewczyny nie chcą żeby im stawiać drinki w klubach???

Polecane posty

Gość gość

Tancze z dziewczyna. Chce isc sie napic wiec proponuje jej ze kupie tez dla niej. Ona nie chce i mówi ze sama sobie kupi albo nie kupuje w ogole i czeka az ja wypije. Czemu tak robicie??

Gość gość
Bo maja honor

Gość gość
ale co ma honor do drinka czy piwa?

Gość gość
ostatnio mojej koleżance dosypał jakis kootas pigułkę gwałtu, dobrze że była z koleżankami bo by się to źle skończyło...

Gość gość
ale tu nie chodzi o tabletki gwałtu. Przeciez widzi jak jej kupuje drinka i nic nie dosypuje. Chodzi po prostu o gest.

Gość gość
Ale odpowiedź jest prosta. Przeczytaj niektóre wypowiedzi mężczyzn o kosztach randki to zobaczysz że większość mężczyzn myśli, że jak zapłaci za kawę, drinka itd to kobieta powinna od razu rozłożyć nogi. Nie wszystkim kobietom taka opcja odpowiada i wolą nie mieć poczucia obowiązku odwdzieczania się.

Gość gość
Ja raz miałam taka sytuacje, zapłaciłam za siebie bo nie chce, zeby ktos obcy za mnie placil. Potem sobie bedzie myslal, ze za jednego drinka razem tańczyliśmy, za dwa mnie poobmacuje, a za trzy pójdę z nim do łóżka.

Gość gość
Dzisiaj jest sporo feministek, które usilnie chcą pokazać jakie są niezależne ewentualnie dziewczyna liczyła, że jej zapłacisz, że z tobą tńczyła.

Gość gość
Macanie jest przed pierwszym drinkiem a nie po drugim. ;) Jak nie pomacam to wogole nie gadam. Najsmiesniejsze jest to ze one myślą ze jak zapłacą za siebie to znaczy ze sa wyzwolone i ze bedziesz mial o niej lepsze zdanie. A to wcale tak nie dziala. To poprostu jest brak wychowania i tyle.

Gość gość
bo potem piszecie na forach ze liczymy na darmowe drinki i płacenie za nas :O