Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spodobała mi sie...

Polecane posty

Gość gość

Czesc witajcie. Bardzo spodobała mi sie dziewczyna z mojego liceum. Szkoda ze jest o rok starsza bo to automatycznie zmniejsza moje szanse. Ale moze jest sposob na to by ją poderwać? Nie znam jej dokładnie. Na moj pierwszy rzut oka wydaje sie być osobą może troche zamkniętą.. Często siedzi sama na schodach rano...Ale za to przy kolezankach jest non stop usmiechnieta. Wygląda raczej na inteligentną dziewczyne. Mam nadzieje ze nie jest to jakas zwykla cwaniara, co imprezuje i jest łatwa dla każdego chłopaka.. Jak ją poznać. Dodam ze nie mam kontaktu z jej znajomymi. Może do niej puszcze oczko gdy bedzie siedziec sama na tych schodach ;) Doradźcie cos. Pzdr

Gość gość
Puść oczko;)

Gość gość
Ktos pomoże?

Gość gość
Mylisz się z tym wiekiem. Ja przychodząc do LO pod koniec pierwszej klasy chodziłem z dziewczyną z 3. Cała szkoła gadała, nawet nauczyciele, że powinienem się nauką zająć, a nie dziewczynami. To był ewenement nie było drugiej takiej pary w szkole. :-P

Gość gość
No a jak ją poznałeś ? Co takiego zrobiłeś , że zakochała się w tobie? Troche sie obawiam ze mnie wysmieje..

Gość gość
Właśnie napisz cos więcej:)

Gość gość
Nie ma jednej uniwersalnej metody, wszystko zależy od dziewczyny. Nie znałem jej, zwróciła moją uwagę na przerwach szkolnych i tyle. Potem spotkałem ją w miejscu gdzie się tego nie spodziewałem i się poznaliśmy. Na początku jej nie podrywałem a potem samo się rozkręciło. Czyli w sumie nic mądrego Tobie nie doradziłem. Dowiedz się czy nie ma miejsca gdzieś poza szkoła gdzie może chodzi i jest szansa ją poznać. U mnie właśnie tak to się zaczęło.