Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do młodych chłopaków

Polecane posty

zależy jak wygląda taka kobieta :) aczkolwiek dla nas musi wyglądać sexownie a zarazem kusić :v

Gość nie milf
Mnie ostatnio ktoś nazwał MIL-Fem i poczułam się urażona (bo staro :D). Chętnie poddałabym zdjęcie ocenie, ale nie na forum. Zadbana raczej jestem, ale nadwagę posiadam. Czy MILF w ogóle może być gruba?

Gość gość
15:42 dobre pytanie

Gość gość zainteresowany
Gruba to niekoniecznie. Ale trochę zaokrąglona... why not?

Gość gość
wyslij na maila ocenie :)

Gość gość zainteresowany
To samo chciałem zaproponować szukam_dojrzalej@cmoki.pl

w istocie zależy też od jej charakteru jeśli by mi przypasował pokusiłbym się :) a pani co nie chce na forum pokazać się do oceny podeślij mi foto na cocainboyz@wp.pl

Gość nie milf
Chłopcy, wysłałam. Czekam na informację zwrotną i sugestię, co poprawić.

Gość gość
napiszdomnie1900@wp.pl Jeszcze do mnie :)

Gość nie milf
O.K.

Gość gość
Mi też daj swoją fotkę. Ocenię czy bym poleciał na ciebie, czy nie klad2244@wp.pl

Gość gość
Kretyni:-(

Gość gośćmilf
Kusicielko, Prowokatorko :) a taaam :P Lubię flirtować, chyba można ? A Zainteresowanemu widzę podoba się Maria Rotkiel - m również :)

Gość gośćmilf
mi*

Gość gość
Cocaineboy kolejny forumowy farmazoniarz

Gość cocaineboy
farmazonem jesteś jednym wielki nie pozdrawiam gościu :)

Gość gośćmilf
Na tym etapie możesz sobie to co najwyżej sam zobrazować: niewielki, właściwie zaokrąglony, wielkooki ;) Nie jestem koniem, a to nie Janów żebym się musiała poddawać ocenie ;)

Gość gość
15:35 Wygląda jak wprost stworzona do czarnych pończoch z pasem... Idealny typ urody do takiej bielizny. Widziałem już ją gdzieś. Staje mi od razu na jej widok.

Gość gość
Odpowiadając na pytanie "Co musi mieć starsza kobieta takiego w sobie abyście się nią zainteresowali i obsadzili ją w kategorii milf?": Myślę, że na to pytanie nie da się jednoznacznie odpowiedzieć gdyż jest subiektywne. Można pytać indywidualnie. Wiele odpowiedzi będzie dotyczyćotwartości seksualnej, doświadczenia, pewności siebie i akceptacji ciała, znajomości mężczyzn i ich potrzeb u dojrzałych kobiet. Ja na przykład dorastałem w towarzystwie dwóch dużo starszych sióstr. Naturalnie od dziecka miałem styczność ze starszymi kobietami i miałem więcej koleżanek niż kolegów. Starsze kobiety mi imponowały, fascynowały mnie. Jak zacząłem dojrzewać pojawił się element erotyczny, pożądania, kobiety zwłaszcza starsze zaczęły mnie podniecać. Po kryjomu oddawałem się fantazjom erotycznym i przerabiałem w wyobraźni wszelkie możliwe erotyczne scenariusze w roli głównej z moimi nauczycielkami, sąsiadkami itp. Miałem to szczęście, że fascynacja była obupólna. Ja również wzbudzałem zainteresowanie starszych kobiet. Zawsze byłem nieco poważniejszy od rówieśników, zachowywałem się dojrzalej, byłem grzeczny i taktowny. Wzbudzało to ich sympatię. Mając 23 lat, wdałem się w pierwszy fizyczny kontakt z kobietą w wieku 37 lat. Było to urealnienie moich dotychczasowych fantazji. Seks był niestety jednorazowy, choć nie zapomnę jej ciała, dotyku, tego jak mnie podniecała. Wraz z nabraniem pewności siebie, miałem kilka kobiet w tym przedziale wiekowym. Za każdym razem seks był ponadprzeciętny. Jednak dopiero gdy poznałem moją ostatnią kochankę, seks nabrał innego znaczenia. Ma 40 lat, ale w łóżku jesteśmy niczym ogień podlewany oliwą. Jakie są moje spostrzeżenia? Ja daję jej moją świeżą, młodzieńczą naturę, mój entuzjazm, kreatywność w łóżku, pragnienie dawania jej rozkoszy. Ona dostarcza mi otwartości na moje pomysły, sugestie, akceptacji moich fantazji, pragnień przy jednoczesnej akceptacji siebie, swojego ciała, swojej seksualności. Słowem dojrzałość, stabilność i dystans do siebie. Lubimy seks i spotykamy się na seks. Bez owijania w bawełnę. Uczciwy układ. Według mnie takie coś ma prawo bytu i naprawdę działa. Taka relacja oparta jest na niemal obsesyjnym pożądaniu i silnym napięciu. Ten temat funkcjonuje jako tabu, jako fetysz w świadomości społecznej. Dla innych jest to rodzaj dewiacji. "Stara" z młodym. Ja nie oceniam zachowań seksualnych innych ludzi. Akceptuję homoseksualistów czy to, że ktoś ma takie a nie inne fetysze. Ważne, żeby uszanować swoją prywatność, prawo do intymności i tajemnicy. Rozpisałem się bardzo. :) Dlatego, że fajny temat i przywołuje mi na myśl Ją. A jednocześnie same rozkoszne skojarzenia... :> Dobranoc.

Gość gość
A po czym poznać, że podobam się takiemu młodszemu? W jaki sposób zachowuje się taki młodziak względem starszej kobiety która mu się podoba?

Gość gość
8:16 A jak rozpoznajesz, że gość jest Tobą zainteresowany? Zasada ta sama.

Gość gość
Facet zwykle podrywa, zagaduje. Czy młody chłopak jest w stanie odważyć się i podrywać tak oficjalnie starszą kobietę, tym bardziej że te starsze to zazwyczaj już mężatki?

Gość gość
cocaineboy jesteś 100% hetero?

Gość gość
Przecież to 18 letni szczun jest

Gość gość
Aby kobieta mnie zainteresowała musi być pewna siebie, mieć cyc i sexowne ubranie. A wiek zależy od kobiety na ile się czuje. Znam i takie po 65 lat na które lecą młodzi.