Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

hejka wam wszystkim witam ...

Polecane posty

Gość gość

Jestem z przeczowa w powiecie namysłowskim (spokojnie nie jestem tym spamerem od Namysłowa bo ja nie cierpię spamu ) to forum wczoraj przypadkowo odkryłem googlując sobie forum i mnóstwo forów mi się wyświetliło w innych trzeba było się logować mi się to nie podobało i zauważyłem kafeteria forum zauważyłem że tu nie trzeba się logować zdziwiłem sie gdy zobaczyłem że ktoś z moich okolic może też z gminy Namysłów spamuje o Namysłowie aż mnie zmroziło mam pytanie długo on tak pisze? Mój kolega to informatyk może go namierzyć mam z nim załatwić czy obejdzie sie? Ja interesuje sie muzyką Rock oraz Rock And Roll Rock and Blues a wy jakie macie zainteresowania?

Gość gość
Hejka :)

Gość gość
Ja interesuję się Namysłowem. Mógłbyś podać trochę info na jego temat? 🖐️

Gość gość
Czemu ja a gdzie jest ten mój"rodak" z Namysłowa? Ja nie będę pisać o Namysłowie bo miasto jak miasto mieszkam w okolicach ale mnie to kompletnie nie obchodzi ja sie nie interesuje miastami tylko muzyką mogę o muzyce pisać a ty jaką masz muzę ulubioną? Jaki wykonawca?

Gość gość
Sory nie mylić rock and blues z Rhytm and blues bo to dwa różne gatunki muzyczne

Gość gość
Piotrek to ty piszesz o Namysłowie? Czemu to robisz? Nie znudziło ci się to jeszcze pamiętaj też mieszkam koło Namysłowa więc namierzenie ciebie nie będzie trudne opanuj sie bo to już jest nudne

Gość gość
Możesz mi wytłumaczyć dlaczego od tylu miesięcy czy nie wiem ile ciągle to wypisujesz? Nie cierpię spamu ja nie chce o Namysłowie dyskutować tylko o muzyce