Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mój facet ma chory dekiel

Polecane posty

Gość gość

Jak się spóźnienie do domu o 10 min to znaczy że się k..u i wmawia mi to przez najbliźszą godzinę. Chodzę tylko do sklepu i do pracy. Koleżanek nie mam,bo według niego każda moja koleżanka to kolega. Jego pierwsza żona z dzieckiem od niego uciekła. Dzieckiem się nie interesował,dopiero teraz jak mały 10 lat ma i zaczął się kręcić koło piłki nożnej to widzi wielce w Nim Lewandowskiego i przydzłe profity z tego,Synu teraz jest cacy.Aha w dodatku ma bardzo intensywny kontakt z byłą teściową i wypytuje co tam u byłej zoneczki słychać. ( jego była żona jest bardzo szczęśliwia w nowym związku, ma tez drugie dziecko) W sklepie potrafi mnie nawet popchnąc bo zapatrzy się na jakiegoś "pontona" a ja wybierając coś na obiad zapytam co wybieramy , dodatkowo jest tym zawstydzony. Jestem zaszczuta. W domu tivi waźniejsze niz to ze musze przejsc przez przechodni pokój. Robi ze mnie wariatke i twierdzi,ze jego zachowanie jest prawidłowe. ja 34l. On 33l

Gość gość
to toksyczny gość,albo sie nie daj to podziala,albo go zostaw, bo CIE wpędzi w depresję.

Gość gość
Sama z siebie zrobilas wariatke. Trzeba by zaczac sie w koncu szanowac.

Gość gość
A po co takiego debila bralas?

Gość gość
Spieprzaj,od toksycznych ludzi nalezy sie odciac. A bedzie jeszcze gorzej,serio zobaczysz,toksyczni sie nie zmieniają.nigdy,przenigdy.

Gość gość
Chyba ma. Piłkarz to takie staroświeckie,zrobcie z niego kierowcę wyścigowego

Gość gość
Tu autorka. Maskował się, nie znałam go wcześniej, mieszkamy w dużym mieście. Małymi kroczkami prawda wyszła. 4 lata zmarnowane. Już go wywaliłam.z życia dziś. Bo przegiął pałe. na maxa

Gość gość
skoro sama widzisz, że jest p**********y to dlaczego z nim jesteś? ahhh... pewnie cię utrzymuje, co?

Gość gość
No właśnie ja go utrzymywałam, bo on miał potrzeby inne niź dokładnie sie do rachunków. Stwierdził tak dopiero jak wprowadził się do mnie. Pół roku czekałam aź się ocknie. Nigdy już nikomu nie pomogę,nauczka.

Gość gość
Zostaw tego cymbała

Gość gość
To nie facet to ćfok :)))))))

Gość gość
Jakim cudem dałaś się wytresować do tego stopnia, że zerwałaś kontakt z koleżankami? Bardzo późno się ocknęłaś. Mi wystarczyłby fakt, że olewał przez tyle lat swoje dziecko.

Gość gość
Grał na zwłokę że jego ex była tą złą. Źe lubiła alkohol,imprezki, że utrudniał-a mu kontakty.

Gość gość
Koleżanki mam ale nie utrzymuje z nimi kontaktu. Źle się wyraził-am powyżej