Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

qazwsxedc1234

nie zdam do 2 klasy liceum

Polecane posty

HEJ mam problem otoz nie zalicze 1 klasy liceum i mam pytanie czy moge sobie wybrac inny profil niz ten w ktorym byłam w tej pierwszej klasie bo byąłm w humanistycznym a teraza jakbym nie zała to czy mogłabym wybrac biologiczno chemiczny ?

Gość gość
I tak pierwsza bedziesz musiala powtorzyc jak nie zdasz. Z czego nie zdalas? I watpie,ze nawet jak zaczniesz 1 klase od poczatku to wezma Cie do biolchemu, chociaz to bardziej zalezy od dyrekcji i czy mialas wystarczajaca ilosc punktow

jestem na oddziale dziennym psychiatrycznym i tam mam szkołe ale oceny ktore tam zdobywam sa ze tak powiem c***a warte bo nauczyciele z mojej szkoły nie biora ich po uwage a dodam ze jestem w tym liceum tylko miesiac bo zmieniałam na połrocze a bardzo bym chciała wrocic do tego pierwszego liceum ale jest jeden warunek ze bede miec dobre oceny a tak to chyba nie wyjdzie skoro nauczyciele maja na te oceny ze szpitala wyj****e i co ja mam teraz zrobic nie chce byc na tym humanie bo po tym pracy nie ma a wczesniej w innym liceum byłam na biol chemie a jak mam teraz tam wrocic skoro dyrektor wraznie powiedział ze mam miec dobre oceny na swaidectwie to przyjmie mnie z powrotem co ja mam robic?