Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy znacie taki przypadek ,że facet zdradził piękną kobietę??

Polecane posty

Gość gość

czy znacie taki przypadek ,że facet zdradził piękną kobietę??

Gość gość
BO JA ZNAM TAKI PRZYPADEK-moja koleżanka jest tak sliczna ,że nie ma osoby na ulicy która sie nie ogląda za nią.WYSOKA I PRZEZGRABNA BLONDYNKA.wygląda jak jessica alba ,ale jest raczej duzo ladniejsza na twarzy od alby.do tego super mila i kochana.kazdy ją uwielbia. jej facet zawsze chwalil sie nią wszędzie i bral ja na imprezy firmowe -wszyscy kumple mu zazdroscili. NIGDY W ZYCIU BYM NIE UWIERZYLA ,ŻE ON JĄ ZDRADZI. i okazalo sie ,że zdradzal ją z kolezanką z pracy i to calkiem o innym typie urody niz ona.tamta byla duzo brzydsza. faceci to debile.

Gość gość
Tak, znam, czasem bez zastanowienia, z checi zmiany. Potem chcial wrocic. No tak bywa

Gość gość
Ja znam takiego co ma sliczna i mldsza a i tak flirtuje z kim popadnie, mowi ze nie zdradzil

Gość gość
kiedys slyszalam rozmowe dwoch facetów i jeden drugiego pytal czemu zdradzał swoją piękna zone z taką brzydka babka-na to tamten mu powiedzial:"stary co z tego ,,ze moja zona jest piękna i nawet ty chcialbys mi ją ukraść,jesli ona mi sie znudzila..zrozum ,ze kochanka mimo ,że brzydsza to jest inna kobieta i inne cialo..mozna cos odkryć ,a nie nudzic sie z babą u której wszystko sie odkrylo i zna sie ją na pamięc" cos w tym jest:)tak wlasnie myslą faceci:)ich glowa znajduje sie miedzy nogami:)

Gość gość
bo....kobiety są piękne dopóki ich nie mielismy.......

Gość gość
hehe

Gość gość
cos w tym jest facet jak ma piekna laske to i tak oglada się za innymi, pieknych dziewczyn jest mnóstwo, ja tez mam ladna kobiete u boku ale pociagaja mnie inne sexy babki-my chyba jestesmy poligamiczni i myślimy fiutem taka samokrytyka.

Gość gość
Znam bo sam tak zrobiłem teraz rozwód.....nie żałuję bo miała beznadziejny charakter dopiero dala poznać się po ślubie :)