Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chce schudnąć 10 kg . Ma ktoś sprawdzony sposób ?

Polecane posty

Gość gość

Cześć dziewczyny ! Chciałabym schudnąć 10 kg macie jakiś fajny sposób żeby zrzucić zbędne kg ? Czy dieta MZ komuś pomogła schudnąć ???? 168 cm 65 kg

Gość elka369
Tak - idz do dobrego dietetyka. Dieta na własną rękę często tylko spowalnia metabolizm i doprowadza do efektu jojo. Napisz do mojej dietetyczki hh-life@wp.pl, na pewno Ci pomoże

Gość gość
2x sudafed popity kawą Nie che się jeść, działa na 100% :)

Gość Rina 44444444
Po kilku latach w cudzislowie głodówki i braku rezultatu postanowiłam spróbować raz jeszcze. I w ciągu tygodnia jest mnie 2 kg mniej. Rano kawa z mlekiem 1,5% nie slodzona. Na śniadanie jedna kromka pieczywa chrupkiego z chuda wedlina, jakimś chudym serem coś takiego. Druga normalnego pieczywa najlepiej pelnoziarniste ze szczypiorkiem lub jakąś własną pasta np Cieciezycy czy bakłażana coś takiego. Ważne by bez majonezu. Po 3 h kilka orzechów, migdałów ale nie solonych. Po 3 h obiad. Mięso duszone albo ryba duszona , kaszy czy ryżu można zjeść sporo, ale nie polewac niczym. Ziemniaków niepolewabych też można sporo. Poprostu wszystko bez tłuszczu. Za ok 3 h owoc, za jakieś 2 kolacja 2 kromki chrupkiego też z czymś chudym, tymi pastami np. Najwspanialsze to jedzenie to nie jest, ale da się przeżyć jakiś czas a efekt jest. Masłem smaruję normalnie,ponieważ przy tak małej ilośc****eczywa to znikoma ilość. Cukru nie jeść tłuszczu nie jeść i efekt jest. Na kolacje jak jem jeden chrupki to np biorę mała szklankę mleka. Zastępuje.

Gość gość Zuza
Kup sobie libramed, ten lek pomaga w odchudzaniu, do tego dietka niskokaloryczne i efekt murowany. Powodzenia

Gość laura732
Ja schudłam 8kg w miesiąc dzięki suplementowi African Mango http://szczupla-kobieta.pl mogę śmiało polecić każdemu bo jak mi pomógł to przecież pomoże i innym... Jadłam regularnie i po prostu stosowałam suplement;)