Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość363

Zaparcia spowodowane lekami

Polecane posty

Gość gość363

Witam, czy ktoś miał tego typu problem i w jaki sposób sobie poradzić? Mam zaparcia spowodowane lekiem którego nie mogę odstawić natomiast żaden środek rozwalniający nie pomaga tylko efekty są takie ze bulgocze mi w jelitach (treść jest rozrzedzona) natomiast nie przechodzi do kiszki i nie ma wypróżnienia mimo ze czasem napieram tak mocno ze mam wrażenie ze zaraz wyjdą mi dołem wszystkie wnętrzności:-( nic kompletnie nie pomaga. Co z tym zrobić, jak sobie mogę pomoc?? Proszę o poradę bo już nie wiem co robić :-(

Gość wooow
Może doraznie czopek , a w dłuższej perspektywie ziola o Klimuszki na zaparcia .Trzeba ,to jakoś wyregulować ,bo sytuacja może się powtarzać .Zawsze tez można pogadać z lekarzem o skutkach ubocznych leku .

Gość 5_monika
zupki jarzynowe tylko na wodzie , przyprawione ale bez śmietany. Takie śniadanie, obiad i kolacja. Doraźnie możesz lewatywę zrobić.

Gość gość
Czopek tu nie pomoże, może dicopeg spróbuj, on powinien przepchnąć to przez jelita, zapytaj zresztą lekarza co możesz z tym zrobić, musi być jakaś rada