Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goigoig

Radości

Polecane posty

Gość goigoig

Uwielbiam prowadzić samochód. Prawie przypadkiem odkupiłam tanio taki prawie-sportowy i aż mnie korci żeby pocisnąć gaz do dechy. No i jeżdżę po córę do szkoły słuchając jakiegoś metalu, dobijając do 80 km/h na dwójce (wiem, żre paliwo jak smok) a potem jak pasuje do pani w średnim wieku, wracam pięćdziesiątką, z dzieckiem w foteliku i śpiewając piosenki dla dzieci. Lubicie prowadzić samochód, te błyskawiczne analizowanie wszystkiego, opanowanie i decyzje, prędkość? A może coś innego was pasjonuje?

Gość gość
Do 80 km/h na dwójce? To już nie o paliwo chodzi. Zarzniesz silnik idiotko :o Szybko jeździć trzeba jeszcze potrafić. A Ty jeździsz jak nienormalna.

Gość goigoig
Spokojnie, nie w tym samochodzie. A uczyć, to owszem, uczę się jeszcze (jeździć). Czy jeżdżę jak nienormalna? Nie przeczę. Czasami na pewno. :)))

Gość gość
Lubię jeździć autem na trasie, nie znoszę na mieście - jedynka, dwójka.. stop.. jedynkaaaa... stop, swiatła... stop. Masakra. Marzy mi sie lepszy samochód, na razie mam tylko starego kombiaka, ale daje radę;)