Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

slask to bieda i syf wstydzę się że taki stolec znajduje sie w polsce

Polecane posty

Gość gość

Syf bieda i grube baby

Gość gość
grube baby i chopy tyż

jak byłam na Śląsku kiedyś to wszędzie były skupiska śmieci. dużo niewykorzystanych niewielkich terenów i wszędzie śmieci i zanieczyszczenia i to w centrum miasta! Tak jakby nikt o to nigdy nie dbał. I te Stare tramwaje :o

Gość gość
Hahahaha to prawda te tramwaje roz******laja system

Gość gość
u Ciebie sa nowe :D super funkiel nowka sztuka ktora tylko 30 lat po jakims niemieckim miescie jezdzila :D a propos, jesli wolno : to szanowni jak rozumiem z takiego naszego , przenno-buraczanego Monaco?? a gdzie sie to cudowna enklawa bogactwa i porzadku znajduje? jesli moge zadac takie niedyskretne pytanie??

Gość gość
ja jestem ze Śląska i niczego takiego nie zauważyłam. Na wszystko mnie stać, mam dochody pewnie większe od twoich, bo sądząc po pisowni to jesteś patologią. Ważę 49 kg, i co jestem gruba? Jestem ze Śląska i jestem z tego dumna i do tego umia godać po naszymu! a tyś jest ciul :P

I te przejścia podziemne. strach tam chodzić. tramwaje huczą jak na wojnie

Gość gość
My się nabijamy z górnego imbecylu. I co sobie kupisz za ten hajs obsmolona mordo? Sito do węgla??

Gość gość
ja jestem ze Śląska i niczego takiego nie zauważyłam. No pewnie jak się całe życie mieszka w g*****e to smrodu nie czuć

Gość gość
Jak bieda przecież Śląsk z mazowszem są najbogatszymi regionami polski województwo mazowieckie i dolnośląskie to dwa najbogatsze województwa w Polsce trzecie jest śląskie Śląsk to najbardziej uprzemysłowiony region polski i województwo śląskie ma najgęstszą sieć dróg i kolei w Polsce i Śląsk z Mazowszem do bogatej części polski należą Śląsk jest bogatszy od małopolski kujaw pomorza i od województw podkarpackiego podlaskiego warmińsko mazurskiego lubelskiego świętokrzyskiego oraz łódzkiego i wielkopolskiego województwa

Gość gość
akurat nie wiem co to smród, mieszkam na wsi, mam piękny dom z ogródkiem z widokiem na jezioro, cudownego męża i dzieci. A ty się kisisz w bloku na 40m z grzybem na ścianie, a na podwórku wdychasz spaliny! Śląsk jest super! a ty obleśny :P

Gość gość
Województwo lubelskie podkarpackie podlaskie warmińsko mazurskie świętokrzyskie są najbiedniejsze w Polsce a Śląsk wbrew temu co mówisz jest drugim po mazowszu najbogatszym regionem polski (idioto)

Gość gość
I nie zapominaj że na śląsku jest największy zespół miejski w Polsce czyli aglomeracja górnośląska z miastami jak Katowice Gliwice Tychy sosnowiec bytom Chorzów itd te wszystkie miasta są połączone i razem tworzą obszar jak 4 warszawy warszawa ma powierzchnię 517 km kwadratowych i liczbe mieszkańców 1 milion 724 tys 404 mieszkańców a konurbacja górnośląska ma powierzchnię 2 tysiące km kwadratowych i 2 miliony mieszkańców możesz sobie wpisać warszawa w Google a potem konurbacja górnośląska i porównać

Gość gość
11.57 właśnie tak jest! a autor to idiota niedouczony, ledwo podstawówkę skończył, a zakłada temat o którym nie ma pojęcia!

Gość gość
Na śląsku są grubi ludzie bo stać ich stać na jedzenie, nie żrą tylko pyrów z pola:D

Gość gość
Studzia drugi taki nieuk tępy

Gość gość
Najwieksza bieda jest na dolnym śląsku,

Gość gość
Hahaha czyli slask to takie trzy patologiczne warszawy buhahahhaaha sto razy bardziej wolałbym mieszkać w małym i czystym Sopocie niż zasmrodzonym śląsku i jest tu mowa o górnym

Gość gość
I co z tego? Na górnym śląsku jest bieda i nie ściemniaj że jesteście bogatsi od np Pomorza buhahdaha tępe ślazary

Gość gość
ja nie jestem ze slaska,ale nie rozumie ludzi którzy go obrazaja i obrazaja ludzi. Jakby nie slask to byscie nie mieli czym grzać d**y w zimie tępe istoty. itp. A nie jeden slazak jest mądrzejszy od was, nie pomijając autora, bo to jakas patola już. Jedni ludzie mysla ze jak mieszkają,tam gdzie mieszkają to sa lepsi, mądrzejsi itp. tak nie jest co widać tu na kafe

Gość gość
12.44 ja jestem z gornego a na biede, smród nie narzekam, wręcz przeciwnie, teraz może ci zazdrość d**e sciskac :P żegnam niudaczniku, bo sadzac po pisowni to nic w zyciu nie osiagnales i przemawia przez ciebie tylko zawisc

Gość gość
Namysłów mimo że też jest miastem na śląsku opolskim jest 16 tysięcznym czystym miastem z dala od zgiełku dużych miast z wielowiekową historią i z jednym z najstarszych browarów w Polsce (browar namysłów)

Gość gość
Baby grube, chłopy małe, wszystko brudne, wszyscy zaniedbani. Nie rozmawiają w żadnym języku tylko wydają jakieś pomruki. Ja bym oddał śląsk ISIS.

Gość gość
Ja tez mieszkam na śląsku i biedy nigdy nie zaznałam, gruba nie byłam i nie jestem a mąż b.dobrze zarabia:)ciao

Gość Ewa KowalskaNapora
Śląsk to biedny, bo bardzo wyniszczony region Polski, a mówiąc dosłownie- wykorzystany i odrzucony. To Śląsk budował kraj, dawał węgiel i stal, i to Jemu teraz najbardziej potrzebna jest teraz pomoc reszty kraju. Odnośnie ludzi jest podobnie, a na dodatek żyją na terenach pogórniczych, ograbionych z zieleni i radości. Każdy region ma swoją gwarę, kuchnię i obyczaje, i jeżeli ktoś szydzi z tego faktu- to bez komentarza... . Mieliśmy trzy Powstania, ciężkie życie pełne wyrzeczeń i trudu, walkę o własny język i historię. Nie potrafię ocenić urody kobiet, ale mamy wspaniałych facetów i wizualnie, i "sercowo", pozdrawiam resztę swoich rodaków w kraju.