Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie ustępuję kobietom w ciazy,mają inne autobusy, mi tez jest slabo.ktoś ze mna?

Polecane posty

Gość gość

nie ustepuje im nigdzie, w kolejce, w sklepie, w autobusie bo ja naprawde mam w d. to ze sie zaplodnily i teraz czekaja ze wszyscy kolo nich tancowac beda. nie ustepuje. ktos robi jak ja?

Gość Łowcaprowokacji
-1000000000/10 temat zamykam.

Gość Jakie to żenujące
Szukasz sprzymierzeńca?😠 Nic z tego, SPADAJ wywłoko!

Gość gość
Jestes glupisza niz ustawa przewiduje

Gość gość
11:55 ty se mozesz zamknąć kibel po skonczeniu syyyrania a nie mój temat. LBO RYJ SE ZAMKNAC MOZESZ. Ja nie ustepuje miejsca i w dopie mam.

Gość gość
Kogo to obchodzi? Znajdzie się ktoś inny kulturalny i empatyczny. A ty grzej swoja dupę na siedzeniu chocby cały dzien, wszyscy mają to gdzieś :-)

Gość gość
A, i nie goraczkuj się tak, bo jeszcze spadniesz z tego krzesła i jakąś ciężarna cię podsiadzie :-)

Gość gość
nikt sie nie znajdzie tzwlaszcza w duzym miescie w warszawie gdze mieszkam nikt nie ustepuje. i dobrze bo tu ludzie maja w d.czyjs prblem

Gość gość
No i co w związku z tym że nie ustąpisz???świat się nie zawali ,jak masz z tym problem to idź do psychiatry

Gość gość
Jestem w ciazy i nawet gdybys ustapila mi miejsca to brzydzilabym sie po tobie usiasc tak wiec nie szkodzi 🖐️

Gość gość
A jak sama bedziesz w ciazy to bedziesz dupsko pchac ale znajdzie sie taka,ktora Ci wtedy pokaze f**k off :-)

Gość gość
AHA rozumiem. to ty z WARSZAWKI jesteś. Nie tej normalnej z dziada pradziada, tylko urwałaś się wieśniuro ze wsi i teraz ty jesteś z Warszawy. A tam, fakt, zauważyłam, tyle tych słoi ze wsi się nalazło, wydaje im się że skoro są anonimowi to też tacy "do przodu" i wszystko im wolno. Fakt, młodzież z Warszawy jest strasznie schamiała. Też tam kiedyś mieszkałam i też mi młodzież miejsca nie ustępowała, miałam to w d.....! :) Chamstwo ich, nie moje. Warszaffko.

Gość gość
Autorka to jakaś p********a frustratka :-D

Gość gość
12:09 to fakt, ale zauważyłyście, że tutaj na każdą która założy temat mówi się że frustratka? :D przed chwilą czytałam temat jakiejś ciężarnej której inna ciężarna zrobiła problem, bo ta chciała przejść obok niej. no dla mnie jednak ta co fuka na inne to ma problem ze soba a tam napisali ze to autorka ma problem :D bo co, bo poprosiła czy moze przejsc :D Też autorke nazwali frustratką. Tak że dla was każda to frustratka...a chyba wy najwieksze :D

Gość gość
jestem w ciąży i nawet bym się brzydziła po usiąść ze się jakimś syfem zaraże

Gość gość
syfa to ty pewnie masz w tej zagrzybionej c***e

Gość gość
Po sposobie pisania widac,ze Jestes gowniara ,ktora nie ma zielonego pojecia o tym jak sie czuje kobieta w ciazy i pojecia o niczym w ogole...samo zakladanie takich tematow to idiotyzm. Jestem w trzecim miesiacu i mam to szczescie,ze nie musze jezdzic autobusami/tramwajami itp. I nie musze miec do czynienia z takimi debilkami ja, Ty.

Gość gość
12.14 Piszesz sama z soba? Ten sam poziom... Co do słowa frustratka- najpierw trzeba wiedzieć co oni oznacza. Tutaj chyba zostalo użyte właściwie. Trzeba być strasznie sfrustrowanym, żeby tak się pieklic o nic :-)

Gość gość
frustracja, sfrustrowana, frustracja, sfrustrowana frustracja, sfrustrowana, frustracja, sfrustrowana frustracja, sfrustrowana, frustracja, sfrustrowanafrustracja, sfrustrowana, frustracja, sfrustrowanafrustracja, sfrustrowana, frustracja, sfrustrowanafrustracja, sfrustrowana, frustracja, sfrustrowanafrustracja, sfrustrowana, frustracja, sfrustrowanafrustracja, sfrustrowana, frustracja, sfrustrowanafrustracja, sfrustrowana, frustracja, sfrustrowanafrustracja, sfrustrowana, frustracja, sfrustrowanafrustracja, sfrustrowana, frustracja, sfrustrowana sklej p**de śmieciu

Gość gość
A nie mowilam? :-D

Gość gość
umyj dope rozjechana szmato

Gość gość
Do gościa z 12.14, że tym ścierwom nie ustápisz i niech im ten bachor zdechnie. Szkoda że to ścierwo tj twoja durna matka nie zdechła i nie uśmierciła bachora ścierwa czyli ciebie. A do autorki, obyś ścierko potłukła się w autobusie jak sama będziesz w ciąży i tak samo na starość oby nikt ci nie ustąpił bo starość to nie choroba, więc znajdź sobie inny autobus, wara ściero!

Gość gość
12:14 jestes chora psychicznie? Wypuscili Cie z zakladu na przepustke i bez kaganca po parku latasz czy jak? :-) i jeszcze do autobusow sie pchasz,oparsjasz ludzi piana ze swojego pyska....fuu

Gość gość
12:43 dobre :)

Gość gość
12:14 jest bezplodna i tyle w temacie.

Gość gość
Nie musisz, ja chętnie ustąpię miejsca ciężarnej. Sama, gdy byłam w ciąży, nigdy nie jechałam na stojąco. ZAWSZE ktoś mi ustąpił. Tak więc grzej sobie doopkę na siedzeniu. Świat się przez Ciebie nie zawali.

Gość gość
12:48 a gdzie mieszkasz? Ja mieszam, tak jak ta durna ścierwiasta autorka, w Warszawie. I powiem Ci, że tutaj nie każdy mu ustępuje. Np. w metrze więszkość ludzi to młodzież i ani razu tam mi nikt nie ustąpił z młodych. Ustąpiła mi pani 50+, aż mi głupio było. Ogólnie ustepują mi osoby 40-60 lat. Wstyd na młodzież trochę...

Gość gość
12:43 tp samo pomyślałam czytając wypociny tej kanali. Jak można życzyć komuś "zdechniecia" i to dzieciakowi w brzuchu? Jesteś potworem i psychicznie zaburzonym debilem gnoju z 12:14. Ale tacy ludzie naprawdę się zdarzają i tak przez przypadek dotyka ich to czego życzą

Gość gość
Ostatnio jechalam autobusem i nikt nie ustapil miejsca ciezarnej dziewczynie,ja tez nie bo wracalam po 13 godz pracy,mam 50 lat. Siedzialo pełno mlodych dziewczyn i chlopakow.

Gość gość
13:01 ale Ty masz 50 lat więc to co innego. Najbardziej wstyd to na tych młodych....nie do wairy jakie wychowano teraz pokolenie. Osobo powyżej: ta co życzy śmierci dziecku tej pani to życzyła też śmierci dziecku innej dziewczyny, w innym wątku. Aż mi sie przykro zrobiło a autorce to juz pewnie na maksa.