Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie ustępuję kobietom w ciazy,mają inne autobusy, mi tez jest slabo.ktoś ze mna?

Polecane posty

Gość gość
12:53 ona życzyła śmierci też dzieciakowi innej dziewczyny. Takiej co jest w ciąży, to było w innym wątku. masaka jakie ścierwo. mam nadzieję że jej życzenie sie nie spelni. chyba że co do niej samej.

Gość gość
Wstyd...

Gość gość
Ja się nigdy nie pchałam bez kolejki, ale wczoraj np. w Biedronce była długa kolejka i kasjerka krzyknęła "Czy pani jest w ciąży? To zapraszam na początek, bo nikt Pani nie ustąpi". I reszta mogła się tylko gapić, szybko nas obsłużyła i poszliśmy z męzem. Tak więc nie zawsze to zależy od Ciebie "nieustępująca" babo.

Gość gość
13:06 dobrze, że ta kobieta powiedziała jak jest. Niech im wstydu chamom narobi.

Gość gość
Przeraza mnie ta nienawisc w niektorych komentarzach...jak czytam to gowno z 12:14 to nie mam watpliwosci gdzie by pasowala...podobne do niej,ubrane w mundury przeszlo 70 lat temu siedzialy w obozach i katowaly wiezniarki. Wlasnie z takich tepych,prymitywnych bab robiono esesmanki.

Gość gość
13.48---dokładnie....tylko że taka kreatura z 12.14 nie wie, że w sieci anonimowość nie istnieje :) Już zgłosiłam jej posty gdzie trzeba, może się spodziewać kłopotów :D

Gość gość
13:56 TO DOBRZE. a co zrobiłaś, bo samo "zgłoś" to nie wiem, czy coś da. A pamiętaj że ona mojemu dziecku też życzyła śmierci, Ja założyłam temat o tym że jestem w ciąży a inna ciężarna mnie ofuknęła i miała do mnie pretensje, że poprosiłam ją czy mogę przejść (miałam do wyboru przejsc obok niej lub z drugiej strony, przeciskając się pomiedzy oknami a krzesłami, gdzie juz raz uderzyłam sie w brzuch) . no i ta o której tu piszesz napisała że życzy śmierci mojemu dziecku, że ma nadzieje ze umrze :(

Gość gość
Strona Hejtstop, niech te hejterki odważne w sieci przemyślą dobrze zanim coś nabazgrzą!!! Życzenie komuś śmierci to szerzenie nienawiści i podpada pod paragraf, nie jesteście bezkarni!!!

Gość gość
ja obstawiam,ze osoba z 12:14 to jakas malolata ,moze nawet sama autorka. Pomyslala "napisze cos kontrowersyjnego i zobacze co sie bedzie dzialo" i jara sie teraz naszymi reakcjami. Nie zmienia to jednak faktu,ze sam pomysl na napisanie czegos takiego swiadczy o tej osbie jak najgorzej.

Gość gość
14:41 nie wydaje mi się że autorka, choć może, może. kto wie. Ale co ta strona hejtstop zrobi tej osobie? dojdzie do jej danych?

Gość lauraa273232
Ja jak się dobrze czuję to CZASEM ustepuję, ale to nie znaczy, że zawsze bo czasem jestem zmęczona i mam ochotę usiąść i mam do tego prawo

Gość gość
Po co Wy w ogóle odpowiadacie na takie durne tematy?

Gość gość
To ja pisałam, że zawsze ktoś mi ustąpił miejsce. Gdy byłam w ciąży, mieszkałam w Łodzi. A mówi się, że Łódź to same patole. Jak się okazuje, są też tam i kulturalni ludzie.

Gość gość
twoja matka z tobą buraku -autorko tez byla w ciąży(zapewne niestety dla społeczeństwa czytając post). Nie ma co strzępić języka dla chamstwa.Ciebie po prostu należałoby wychować od nowa od podstaw....Należałoby się zniżyć do poziomu głupka żeby z tobą o czymkolwiek dyskutować. Dla chama niektóre rzeczy są niepojęte.

Gość gość
gość dziś Po co Wy w ogóle odpowiadacie na takie durne tematy? xxxx A Ty? Po co w ogóle na takie wchodzisz?

Gość gość
Widać kulturę ówczesnych Polaków :/ Trochę empatii jednak w życiu nie zaszkodzi. Ale skoro twierdzisz, że w życiu trzeba patrzeć tylko na siebie..