Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pójście do przedszkola a karmienie piersią.

Polecane posty

Gość gość

Od września moja córka idzie do przedszkola, ma 3 latka, oczywiscie je już stałe pokarmy i pije normalnie, nie chodzi w pieluchach, ale nadal jest karmiona jeszcze piersią, bo czekam, az ona sama zrezygnuje z tej formy bliskości między mamą a dzieckiem. Nie chcę jej robić krzywdy i odstawiać, kiedy ona jeszcze na to gotowa nie jest. Może któraś z was spotkała się z tym, ze dziecko idące do przedszkola jest jeszcze karmione przez matkę. Jak ustalić sprawę karmień, gdy córka w czasie pobytu w przedszkolu np. zapragnie piersi?

Gość gość
Poprosic wychowawczynie, zeby podala dziecku swoja piers, w koncu od tego tam sa.

Gość gość
Jestes niezle stuknięta lataj za dzieciakiem do przedszkola i wywalaj cycki na wierzch zeby dziecko mogło possać. Az mnie zemdliło po tym poście masz niezle zryta głowę

Gość gość
A jak sama nie zrezygnuje do 18 to będziesz ją tak karrmić? Współczuję dziecku jeb/niętej matki.

Gość gość
W porze obiadowej wbijaj do przedszkola na stołówkę i dawaj cysia. Może woźny się też załapie

Gość gość
, bo czekam, az ona sama zrezygnuje z tej formy bliskości między mamą a dzieckiem. x Ja piertolę. Forma bliskości? Żadna forma bliskości! KP to forma odżywiania i to w dodatku niemowląt. Taaa zapragnie piersi w przedszkolu, kiedy ciebie przy niej nie będzie. Czyś ty na głowę upadła?

Gość gość
Kooorffa, wariatki jest czerwiec a ty już się martwisz co będzie we wrześniu

Gość gość
W gimnazjum juz do szkoły nie chodza tylko do lasku obok. Oceny powystawiane to i gimigowno tworzy prowokacje:)

Gość gość
Racja gimbaza ma wolne wieć wbija , zaraz będzie wyspyp durnych prowo bo wakacje.

Gość gość
tyle produktu mozna tera kupic w polsce trzeba sie speszyc bo za komuny tego nie bylo 333 www.youtube.com/watch?v=1MSTO3JnDNg

Gość gość
3 latka z piersią!!!!???? Boże kobieto co ty dziecku robisz. Sama karmiłam 1,5 roku, ale nie 3 lata. Masakra :/

Gość gość
Czemu te dzisiejsze matki takie je/bn/ięte są??? Nie chcesz 3-letniemu dzidziusiowi zrobić krzywdy?? Masakra. Dziewczyny mają rację,weź przychodź na obiad,dawaj cycka,a jak będzie rano płakała ,bo musi sama zostać w przedszkolu bez ciebie,to też wciśnij cyca,a jak.. .kobieto,ty normalna jesteś??????? A jakby tak się nie odstawiło do 8 roku życia,to co, przerwa śniadaniowa w szkole między polskim a matematyką,a ty jazda z cycusiem na korytarzu? Uważam tak długie kp za jakieś zaburzenie psychiczne kobiet...

Gość gość
o h y d a Nawet nie czytam mam nadz ze to prowo...Jak czytam ze kp sa np.ponad roczne dzieci juz jest to b niesmaczne ale prawie 3latka?!! Tego serio powinno sie zabronic.Przez jeb...babska kp duze ponad roczne dzieci inne normalne matki kp noworodki tez sie nasluchaja...To serio nie jest ani zabawne i kojarzy sie obrzydliwie

Gość gość
Wg mnie to nie prowokacja. Mam koleżankę co karmi dwa na raz noworodka i 2 letnie dziecko

Gość gość
Moja znajoma karmila syna który chodzi do przedszkola, nie wiem kiedy przestala, ale jak miał 3,5 roku to jeszcze na wieczór dostawał bo "wiesz, lubi sie przytulic.." Dla mnie masakra... Sama karmie piersią 8miesieczniaka i powoli juz bede rezygnować.