Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ankaanka28

Pary w ktorych ludzie nie wygladaja na swoj wiek. Ludzie dziwnie sie patrza.

Polecane posty

Gość ankaanka28

Czy jesteście w takich związkach? NP ja i mój facet. Ja wyglądam bardzo mlodo na 21lat a moj facet na 33 mniej więcej. W rzeczywistości ja mam 28 a on 30. Jak idziemy ludzie dziwnie sie patrzą na nas.

Gość gość
Ja jestem w takim związku i to samo wyglądam mlodo a mój facet jakby byl moim ojcem..a dzieli nas tylko 5lat :/

Gość gość
Ja znam parę w których ludzie nie wyglądają na wiek ale inni się nie patrzą. Ona ma 36, wygląda na 25-27 max. On ma 26, a wygląda na 30. No i mam koleżankę, która ma 3 dzieci i 33 lata, a wygląda (nie przesadzam) na 19. W dodatku młodo zaczęła, jej córka ma 14...

Gość gość
Gość 14:22 jak szakira i pique 10lat roznicy:) tak to mozna :)

Gość gość
Tak, ona jest w ogóle bardzo nietypową osobą :D

Gość gość
Nietypowa?? A dlaczego to? ^^

Gość gość
Smiesza mnie takie teksty typu "Ja wyglądam bardzo mlodo na 21lat" :D, dlaczego akurat na 21, a nie na 20 albo 22 :):):), jaka to roznica?? Czym rozni sie w wygladzie 21 latka od 20 latki :D?

Gość gość
to chyba wiadomo jak sie ma choc odrobine inteligencji 333 www.youtube.com/watch?v=1MSTO3JnDNg

Gość gość
Czizas A dlaczego??

Gość gość
Czizas ty sie nie wypowiadaj na temat czegos, czego nie masz i nigdy nie mialas ;D

Gość gość
Da bum tss mocne X Rozum zgubiłam za parytetem

Gość gość
to weźcie sobie młodszego a nie takie star**** co wygląda na więcej

Gość gość
Rozumiem 50 lat różnicy w wyglądzie...:) A jak idzie para, w której jedno ma jakiś niedowład, albo znamię na twarzy??? O co Ci chodzi? Co ludzie powiedzą? A co Cię to obchodzi?? Jesteś jakąś celebrytką, że mają się gapić? Schowaj się do piwnicy i nie wychodź, bo...co ludzie powiedzą:)

Gość gość
Wyobrażasz to sobie, że się patrzą. Aby zwracać uwagę powinnaś wyglądać na gimnazjalistkę/licealistkę, tak to olewka. Mało to brzuchatych typów 30+ lecących na studentki?

Gość gość
Jak zwykle stado krytykantów. Autorka jest ciekawa czy ludziom się tak zdarza, i na ile lat ich określają albo jakie komentarze ich spotykają a tu zaraz najazd, ze co ją to obchodzi i celebrytką nie jest więc się na nią nie patrzá. A jednak! Ludzie patrzą, i potrafią być złośliwi, po prostu chamscy. Długo wyglądałam na małolatę choć tuż tuż 30stka na karku była, że niby ubierałam się kak małolata? Nie, właśnie stosowałam ciuchy eleganckie, mocniejszy makijaź, kok itp a i tak słyszałam, że licealistka kreuje się na dorosłą, a jak usłyszeli jak syn woła do mnie mamo, to niestety czasem jeszcze dowalano mi ze pewnie pusciłam się jako dziecko. A różnicą wieku to raz odczułam to dotkliwie, miałam 26 lat i partnera w wieku 38 lat, on wyglądał na starszego jeszcze bo był siwy i zawsze dostojny w garniturze, mi dawano max 20 lat, więc przypinano nam łatkę układu sponsorowanego. Obecnie mój mąż jest młodszy ode mnie o 3 lata a wygląda jakby był starszy ode mnie o 4-5 lat.

Gość ankaanka28
Zgadzam sie z pania wyżej. Chciałam zobaczyc tylko czy sa tez takie przypadki. Wlasnie bede starala się wyglądać na wiecej, nosić obcasy, makijaż mocniejszy, wtedy bedzie dobrze.

Gość gość
jak zawsze kobiety piękne i młode a na ulicy tego nie widać :P

Gość gość
Moj facet wyglada za to jak dziecko a ja mam juz troche zmarszczek, wygladamy jak matka z synem a w najlepszym wypadku siostra z mlodszym bratem...

Gość gość
mnie ogólnie takie tematy śmieszą... osoby które je zakładaja mają chyba coś z głową nie tak. zrozum kobieto że NIKT na ciebie nie patrzy i każdy ma w d.... jak wyglądasz i na ile wyglądasz, nikogo to naprawdę nie obchodzi. Ludzie patrzą bo może ubrałaś się jak głupia a nie dlatego bo wyglądasz jak corka swojego gacha :D szczegolnie w tych czasach jak stare 80 letnie dziady sypiają z 20 latkami to to naprawde nikogo nie obchodzi z kim ty idziesz.