Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelina128

nieskuteczna dieta

Polecane posty

Gość ewelina128

Witam, mam 15 lat, moje BMI wynosi 20.20 ale pojawił mi się cellulit i "boczki" i chciałabym trochę schudnąć, przede wszystkim z nóg. Od 3 tygodni zdrowiej się odżywiam, odstawiłam niezdrowe przekąski, jem mniejsze posiłki - 5 dziennie w odstępach 3-5 godz. Prawie codziennie jeżdżę po 45 min. na rowerze, chodzę do szkoły 1km na pieszo i często chodzę na spacery. Jem zazwyczaj 2-3 godziny przed snem. Niestety, nie jest to skuteczne. Codziennie po każdym posiłku i wysiłku fizycznym staję na wagę i potrafi ona wzrosnąć po np. obiedzie o 0.5 kg. a później, gdy jadę na rower to "spalić" czasem wzrasta jeszcze bardziej i mimo coraz większych starań, codziennie rano waga pokazuje tyle samo co dnia poprzedniego o tej samej godzinie. Co powinnam zmienić lub co robię nie tak?

Gość gość
Po pierwsze nie waż się tak często, bo to wariactwo;) wypijesz dwie szklanki wody i będziesz ważyć, 5kg więcej, co przytyłaś od tej wody? Schowaj wagę, waz się raz na tydzień. Nasza waga zmienia się w ciągu dnia i to jest normalne; jemy, pijemy, sikamy itd. Tłuszczu nie nabywa się i nie traci w ciągu 1/2dni. Po drugie, co to znaczy „zdrowiej się odżywiam” jak, podaj, co i ile zjadłaś w ciągu ostatnich dni?

Gość gość
Ile godzin ma twoją doba? 5 posiłków co 3 -5 godzin, ostatni 3 godziny przed snem, mnie zabtakloby czasu na sen.

Gość gość
Jak dla mnie jedyną rewelacją jeżeli chodzi o tabletki na odchudzanie to Foreverslim dzięki nim w końcu poczułam się szczupła. W 3 miesiące schudłam 12 kilogramów, teraz już jestem dłuższy czas po zakończeniu i nie mam żadnego efektu jajo, tak często występującego podczas korzystania z innych tego rodzaju produktów

Gość baisu
no to całkiem całkiem to u ciebie wygląda:) dużo ruchu, warzyw i będzie do przodu. ja schudłam 12kg w dwa miesiące właśnie tym sposobem tyle że brałam jeszcze tabsy z zielona kawa iqgreen żeby jednak szybciej chudnąć i podkręcić metabolizm na maksa.

Gość gość
Tu poczytaj opisałam swoją dietę którą ułożyłam sobie po wielu wielu próbach http://tnij.xyz/5en

Gość gość
Moje zdanie jest takie, należy stosować z głową i zgodnie z przeznaczeniem. Ja sama wspomagałam proces odchudzania za pomocą foreverslim i jestem bardzo zadowolona, nie mniej znam osoby, które takimi nie są. Problem w tym, że akurat w przypadku tych sióstr żadna metoda nie da rady, skoro przy odchudzaniu po śniadanku do kawki każda wpycha w siebie po 5 pączków... O reszcze ich diety wolę się nie wypowiadać...

Gość malakaja81
Ja wiele przeszłam diet jedne skuteczne ale później efekt jojo;/ więc co kolejne doświadczenie to gorsze;/ ale w końcu znalazłam swój złoty środek wspomagający moje odchudzanie a m.in. African Mango http://szczupla-kobieta.pl zaczęłam jeść regularnie plus wieczorne spacerki 2-5km i to mi wystarcza ;)