Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Patrzcie jaka patologia w sprawie dla reportera. Dziad ma dwie baby

Polecane posty

Gość gość

Mieszka w mieszkaniu z zona i była zona. Ta nowa wyzywa starą

Gość gość
Obie blondyny, czerwone twarze i zepsute zęby. Facet mieszka jeszcze ze swoja nowa tesciowa

Gość gość
Facet pantofel nie odzywa się. Pierwsza zona szanowala się. Byli białym małżeństwem. A nowa dala dupy i juz za to ją kocha. Tamta zostawił po40 latach. Ta nowa jakas prosta i agresywna. Ale im dogadali eksperci

Gość gość
Taki fajfus ma dwie baby naraz a prawiki z kafe ani jednej:)

Gość gość
Czemu fajfus? W przeciwieństwie do tych bab był zadbany i umiał się wyslowic.

Gość gość
No z******te zycie w Polsce, ludzi nie stac zeby jedno drugiego splacilo i po problemie. Facet kulturalny ,ale wszyscy w studio kazali mu placic kare za to ze sie rozwiodl i mial czelnosc ponownie sie ozenic i zamieszkac ze swoja zona. Tak samo jak z ta rodzina z chorym dzieckiem.Przej****** mieszkanie ,nowy wlasciciel chce zwrotu wlasnosci a wszyscy psy na nim wieszaja bo serca nie ma.Ano nie ma ,bo sam ma rodzine i mieszka w wynajmowanym .

Gość gość
O chorym dziecku nie oglądałam,ale prawo własności w Polsce to koszmar. Dlatego nie wynajmuje nikomu mojego mieszkania,bo wiem jak potem trudno odzyskać, wystarczy że wprowadzi się patola z dzieckiem i nie będą płacić czynszu a potem właścicielu plac czynsz za nich sam. Nie dość ze nie ma zysku to jeszcze strata. No ale co do faceta skoro go nie stać to niech będzie z pierwsza kobieta..zniszczył jej życie. Koszmar jakiś. 40 lat razem i na starość mu odwalilo, zaraz fajfus mu nie będzie stawał i przejrzy na oczy.