Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama syna jedynego

Planuje 2, 3 dziecko w 2017 i jestem po 30 ce GRUPA zapraszam!

Polecane posty

Gość gość
Witam! Mam 34 lata, dwójeczkę na stanie i planuję 3 dziecko :) Zaczynam powoli, bo chcemy się starać na wiosnę, mam troszkę planów i chciałabym to sobie ogarnąć. Chętnie dołączę :)

Gość gość
Cześć ja mam 4 planuje piąte

Gość gość
A ja mam 35 i dopiero pierwsze w drodze i więcej już nie planuję, nie śpie po nocach od 3 miesięcy. Jestem już tym zmęczona. Naprawdę podziwiam mamy które chodzą w trzeciej lub czwartej ciąży. Życzę wszystkim dużo dobrego, pozdrawiam

Gość gość
od prawie roku staramy się o 3 dziecko niestety póki co się nie udaje...jednak nie tracimy nadziei bo jesteśmy jeszcze młodzi :)

Gość gośćmisia
Czesc ja urodzilam 34l,chcialsbym drugie

Gość gośćmisia
Ale nam nie wychodzi mlody ma7lat,myslicie ze mam szanse :-(

Gość gośćmisia
Moze tu sa takie

Gość gość
Może spróbujcie naprotechnologii? Podobno jest bardzo pomocna w staraniach o dziecko.

Gość gość
Powinnas zrobic badania, hormony, tarczyca droznosc jajowodow i inne. A nie pytac na forum. Czasem problem da sie latwo rozwiazac poprzez podanie lekow wywolujacych owulacje na przyklad. Czasem potrzebna jest laparoskopia. Czasem kobieta wczesnie traci komorki jajowe i wtedy nic sie raczej nie da zrobic oprocz invitro z komorka dawczyni. Idz do lekarza, on ci powie z czym jest problem i czy da sie go rozwiazac.

Gość gośćabcd
Witam, mamy dwójeczkę. Starsze 16, młodsze 11. My 35 i 36. Staramy się prawie dwa lata i nic.

Gość gość
gość 2016.09.16 Może spróbujcie naprotechnologii? Podobno jest bardzo pomocna w staraniach o dziecko. z całym szacunkiem, ale nie wierzę w kalendarzyk.

Gość gość
naprotechnologia to nie jest kalendarzyk. To dokładna obserwacja cyklu na podstawie min temperatury i śluzu. Wielu kobietom już pomogła. W tym mnie. Do pomocy mam komputer cyklu - cyclotest myway. Za mnie interpretuje temperaturę dzięki temu wiem ze się nie pomylę.

Gość gość
Nie bardzo rozumiem jaki jest cel tego tematu. Przecież ludzie w wieku 30-40 lat są młodzi, to jest jak najbardziej prawidłowy wiek na dzieci, nie ma w tym nic nadzwyczajnego.