Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak wysoka będzie moja corka

Polecane posty

Gość gość

Ja mam 164 maz 182, corka po urodzeniu 55 cm . Czy moze sa podobni wzrostowo rodzice i moga podpowiedziec na jaki wzrost mize liczyc moja cora? Blizej 168 czy moze 175? :-)

Gość gość
Powinna być wysoka np mój ojciec ma 176 mama 160 a ja 170, twoja córka moim zdaniem powinna liczyć ok 173-175 cm

Gość gość
Będzie wysoka jak brzoza.

Gość gość
będzie wyższa niż Ty, ale też nie koniecznie bardzo wysoka, zależy w kogo się bardziej podała

Gość gość
Moja mama ma 156, tata tylko 170 a ja dobiłam ledwo do 165 wiec myślę że twoja córka będzie wysokaa.

Gość gość
rety, zgłoś się do wróżki.

Gość gość
Niby tak ale ja mialam wyzszych rodzicow 162 mama i 175 tata a mam podobnie 164. Sa sposoby aby to jakos policzyc, slyszeliscie? Czy obwod glowki i dlugosc stopek maja jakiws znaczenie?

Gość gość
To nie ma znaczenia. Wielu ludzi którzy urodzili się jako dorodne niemowlęta dziś jest bardzo drobnych - nie ma na to reguły.

Gość gość
Kiedyś mi pediatra mówiła że wzrost dziecka można obliczyć na podstawie tego jaki ma wzrost w wieku 24 miesięcy razy 2.

Gość gość
Ja mam 160 cm,mąż 192 cm.Córcia jest wyższa niż rówieśniczki,wczoraj skończyła dwa latka.

Gość gość
Ja to dopiero mam problem. Moja córka urodzona 3650 56cm tydzień przed terminem. Maz 195 cm ja 165cm. Mala ma 2l8m. Ma 100cm wzrostu i stopę 16.2cm co odpowiada średniemu rozmiarowi butów 26/27. Obwód Glowy 51cm wszystko ma w granicach 97centyla(wzrost ponad) Glowa ok90centyla. Waga-15kg 75centyl. Boje sie ze bedzie miała duży rozmiar buta i będzie miała 180wzrostu

Gość gość
Czyli moja na 2 lata miała 92cm czyli co?? Będzie miała 184cm? Żarty jakies.

Gość gość
Moja corka tez jest spora... Jak miała 2 lata to na bilansie ważyła 14kg a mierzyła 94 cm Teraz ma 3 lata i warzy 16 kg a mierzy nie wiem ile ale bardzo duzo ciuchy na 110cm jej kupuje a buty to 24/25 rozmiar

Gość gość
Hm, chyba faktycznie jakas bzdura z tym wzrostem razy 2 w wieku 2 lat... Mój mąż ma 1,76, ja mam 1,66, córka ma prawie 5 lat i jest wyższa niz znajome dzieci w jej wieku. Ale ona bardzo podobna fizycznei jest do mojego brata i dziadka, którzy są (byli) mega wysocy... Więc to chyba nie tylko rodzców geny sie liczą.

Gość gość
A i dodam ze maz jak był mały to przodował w wielkości a dobił do 178cm ja mam 168cm mam nadzieje ze wiecej niz 170 cm nie bedzie miała...

Gość moja corka to karzelek
Zazdroszcze Wam! Mam 170 a maz 189. Nasza corka ma 17 lat i.. 165 cm! Nizsza ode mnie. Zawsze chcialam miec ladna corke, a tu sie trafil taki kurd**el... Nawet nie wie po kim bo rodzina wysoka! I jeszcze sie dziwi, ze chlopaka nie ma. Nie dociera do niej, ze faceci nie lubia karzelkow :-(

Gość gość
Moim zdaniem te 165-170 cm to jest idealny wzrost dla dziewczyny, bo buty na obcasie ubierze, a i tak bedzie niższa od większości facetów:) Mam koleżankę, która ma chyba 150 cm, przerąbane, buty w sklepach dziecięcych kupuje:O

Gość gość
Moja mama 160, tato 182. Ja mam 168 cm. Wg mnie akurat :-)

Gość gość
u mnie mama 157cm tato 188cm ja 169cm, brat 175, drugi brat 192cm

Gość gość
Mama 164, tato 176, jeden brat 185, drugi 180 ja dziewczyna 168.

Gość gość
pytanie z serii czy zaciazylam bo przytulalam sie z mezem, a on skonczyl na zewnatrz? boshe skad my to mamy wiedziec. na to nie ma reguly dziewczyno.

Gość gość
oni to klamcy! co to w ogole za sukinsyny taka rodzina! a tesciowe to sa c**y najdorsze co doijaja ludzi i gina ich marzenia te s*******nskie i bardzo komunistyczne! musisz od tego uciekac i unikac tej tesciowej! 333 www.youtube.com/watch?v=1MSTO3JnDNg