Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

midssumer

Polecane posty

Gość gość

gość dziś [12:56] midssumer albo zmień sobie nick albo pisz jako gość bo gdzie się pojawiasz idzie za tobą gęsina , niszcząc tematylapka.gif

Gość gość
albo najlepiej odejdz stąd bo jesteś jak gacie za którym idzie smród gęsiny.

Gość gość midsummer eve
Jakby to delikatnie ująć: poskarż się moderacji :D 🖐️

Gość gość
Sraty taty stara ci..po 🌼

Gość gość midsummer eve
Nie zamierzam niczego zmieniać z powodu spamera i twoich żalów :)

Gość gość
umyj pipę Eve bo ci wali czonskiem

Gość gość
jeśli jesteś z moderacji tym gorzej pewnie gęsina to wasza robota , pozycjonujecie w ten sposób strony

Gość gość
To wypierrtalaj na arkę zamiast tu smrodzić

Gość gość midsummer eve
13.06 Nie jesteś w gronie osób, które by miały jakąkolwiek szansę to sprawdzić (bez względu na to, jakiej jesteś płci), więc nie musisz się tym przejmować :)

Gość gość
MEve😘 Gratuluję:) dorobiłaś się własnego tematu:)

Gość gość mid eve
13.14 A żeby to pierwszy! :D

Gość gość
Midssumer Eve Zapach cebuli lub czosnku to woń, którą wydziela gdy twoja dieta jest bogata w cebulę, por lub czosnek, to charakterystyczny zapach tych warzyw będzie wydzielał nie tylko twój mocz, ale także twoja pochwa. Może się on utrzymywać nawet do 48 godzin od zjedzenia potrawy. Jeśli jednak wciąż się utrzymuje, to znak, że twoja higiena osobista nie jest wystarczająca. Jeśli więc z twoich intymnych miejsc wydobywa się nieświeża woń, to wejdź pod prysznic lub skorzystaj z bidetu i umyj się odświeżającym płynem do higieny intymnej.

Gość gość midsummer eve
13.17 Ty wklejko również nie będziesz tego sprawdzać :D Przykro mi :( Miłej zabawy (nie zmienię nicka, bo nie jestem odpowiedzialna za czyjąś chorobę psychiczną i obsesję na moim punkcie, zawsze możecie wy anonimy zmienić forum, wiem - forum nie podniesie się po tej stracie :D ) 🖐️

Troszkę osłodzę 👄👄👄 Kazia jest jak w**********e reklamy wokół-trzeba zaakceptować, niekoniecznie jednak w to klikać.

Gość gość midsummer eve
Janina, wiem: zostałaś dziś wyjątkowo zostawiona na głodzie (pomimo napraszania się) i cierpisz ;) Ale to tylko dwa dni, jakoś przetrwasz (twój żylasty bujany wirtualny konik cię zabawi, więc odbujaj się na nim w kierunku upojnego weekendu :D ).

Gość gość
a propos... gdzie trzymasz czosnek?😴

Gość gość
gość dziś Midssumer Eve Zapach cebuli lub czosnku to woń, którą wydziela gdy twoja dieta jest bogata w cebulę, por lub czosnek, to charakterystyczny zapach tych warzyw będzie wydzielał nie tylko twój mocz, ale także twoja pochwa. Może się on utrzymywać nawet do 48 godzin od zjedzenia potrawy. Jeśli jednak wciąż się utrzymuje, to znak, że twoja higiena osobista nie jest wystarczająca. Jeśli więc z twoich intymnych miejsc wydobywa się nieświeża woń, to wejdź pod prysznic lub skorzystaj z bidetu i umyj się odświeżającym płynem do higieny intymnej. X rzyg, jak można nie dbać o higienę:O:O:O

Gość gość midsummer eve
I z kim ty byś Janina rozmawiała, gdyby nie Banan i sporadyczni goście :D Ani tu, ani gdzie indziej: cisza, nikt nie woła :D

Gość gość midsummer eve
Chociaż ja rozumiem hajka, już się nauczyłam: "Janina głodna, to Janina zła" :D A szczególnie złośliwa bywasz po weekendach :classic_cool: Więc szukaj zaczepki, jak to ci obniży napięcie, mnie to nie wadzi :)

Gość gość
Eve musisz co jakis czas zaliczyć bolca stara panno bo tam się zbiera smród smierdzący czosnkiem w tym serze

Gość gość mid eve
Oddalam się, poziom smrodu anonimowych tchórzy to nie mój klimat (pewnie ten kto właśnie wszedł do mnie z tekstem: "jak tu pachnie!" ma wyjątkowo upodobania :classic_cool: ). Fantazjujcie dalej, tyle waszego, co tu macie :)

Gość gość
Pisanie postów zamiast mydła to potem ma efekty. :D:D:D:D:D:D

Gość gość
gość midsummer eve dziś 13.17 ty wklejko również nie będziesz tego sprawdzać smiech.gif przykro mi smutas.gif miłej zabawy (nie zmienię nicka, bo nie jestem odpowiedzialna za czyjąś chorobę psychiczną i obsesję na moim punkcie, zawsze możecie wy anonimy zmienić forum, x ty chyba czegoś nie rozumiesz, twoje pojawianie się niszczy tematy innym ludziom. to nie jest twoje forum, ludziechcą sobie spokojnie popisać .chyba widzisz co się dzieje kiedy piszesz jako midssumer? przecież to nick,nie nazwisko. większosci zwykłych userów nie interesują wasze wojenki ,dlatego jeśli widzisz że utrudniasz pisanie innym to nie jest fajne kiedy w imię jakichs podjazdów nie dajecie ludziom popisać.

Gość gość
pipa śmierdząca czosnkiem tylko dla desperatów. Mid idź się przewietrz:P

Gość gość
13:34 Napisz jej to z niebieskiego nicku. Ok?:-D:-D

Gość gość
Współczuć a nie sie smiać z tego.Przeciez to może utrudniać kontakty z facetami.Taki zapaszek i ciągłe siedzenie przed kompem to masakra:O Eve musisz iść po poradę do ginekologa i zmienić dietę

Gość gość mid eve
13.34 Naprawdę nie ma sprawy: napisz mi to z niebieskiego nicka i wskaż swój temat, rozważę twoją prośbę :) Nie interesują mnie życzenia anonimów, służące głównie temu, by komuś dokopać, a nie dbać o forum (widzę tu głównie bzdury o moim zapachu) :) I masz rację: to nie jest moje forum i nie odpowiadam za jego wady umożliwiające spamerowi jego działalność. Także tak, czy owak: kierujesz żale w niewłaściwy adres.

Gość gość
Idź w końcu przewietrz ci=pę nudna stara panno z obsesjami.:D

Gość gość
rzyg