Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

midssumer

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Ty nie jestes nolajfem. Z toba jest duzo gorzej. X nu ba, tabletki biere silne wolno mi i co teraz ? :) Czyli przyznajesz, że z Eve nie jest tak tragicznie. No gdzie sie podział twój rozum. :P

Gość gość
ignor na podjudzacza

Gość gość
kropka nad "i" w postaci "8" bom zapomniał. za silne tabletki dostaje i to jest me usprawiedliwienie :)

Gość gość
gość dziś ignor na podjudzacza X No łej, nie chce ignora. masz mi poświęcić swój "cenny" czas bo ja tak chce. co mi dasz ? 8

Gość gość mid eve
gość dziś ze mną na ten przykładoczko.gif MEveusta.gif X oni wszyscy zaglądali Ci w majtki, że wiedzą jak pachniesz?... a mi to nie pozwoliłaśbeksa.gif x No taka sytuacja, Misiu ;) 😘

Gość gość mid eve
Widmo, dziękuję Ci :) (Ale AO tutaj nie ma).

Gość gość
Widmo, bzyknelabym Cię. Zaciagnela do łóżka i kochalabym się z Tobą namiętnie i dziko do opadniecia z sił. Podniecasz mnie, co mnie nie martwi;)

Gość gość
a po co tu siedzi jak nie dla gęsi

Gość gość
Na czereśniach byłem Eve, jak wracałem rano do domu. Z drogi tylko zjechałem w zacisze aby nie było mnie widać. Tutaj rosną jak topole w Polsce przy drogach, duże czerwone. Rwałem do reklamówki (które mam skitrane na wszelki wypadek) i jadłem jak swoje wśród chmury szpaków i nawet nie miał mi kto uwagi zwrócić. Bo szpaki potraktowały mnie jak swojaka, tylko porozumiewawczo zerkaliśmy na siebie. Późni chodu do auta, a one w góre. Zdołałem im tylko rzucić po polsku na odchodne "ćwiczta głos" hehe Powiem Tobie, że rwane na dziko lepiej smakuje niz kupne.:) Podałbym Ci reklamówke tego owocu ale nie mam jak. Trawniki musze wykosić u siebie, bo zarosłem jak dziki agrest i tak sie zastanawiam -czy lubisz zapach świeżo skoszonej trawy, bo jakoś mi to pasuje do Ciebie. Chyba coraz więcej wiem o Tobie i pytanie co ja zrobie z tą wiedzą w końcu. Na razie kawe zrobie, napijemy sie co nie ? ;) I będe sie budził do życia. Nawet jeżeli świra zrobiłem z siebie jeszcze wiekszego tym co teraz pisze to może Tobie to humor poprawi chociaż. :) X Gość -ale ja nic o Tobie nie wiem i nie było tej całej procedury ku uprawianiu bardzo intymnych i bliskich kontaktów. Czyli chodzenia za ręke, wstępnych rozmów i ani nawet nie wiem co lubisz jeść, pić i ile ważysz aby Cie zabrać ewentualnie w cień i posiłkować sie żeby była siła i energia polatać w różne miejsca ciekawe. Ty byś mnie poobserwowała, a ja Ciebie przy okazji, bo najlepiej na bieżąco weryfikować. Wiem, wiem żartujesz, a może nawet jaja sobie ze mnie robisz, a ja tu wszystko na powaźnie biore jak widzisz. :) 8

Gość gość
gość dziś a po co tu siedzi jak nie dla gęsi X A skąd, ja tu jestem dla gęsi. Nie kłam. hehe 8

Gość gość
Nie Widmo, nie żartuję sobie z Ciebie. Masz w sobie coś, co mnie pociąga. Seksapil? Porywczosc?, czy naprawdę taki jesteś?, czy bliżej poznanym jesteś inny, milszy. Jak lubisz się kochać? Lubisz dominować w łóżku czy być zdominowanym? Czy spodobalabym Ci się? Wszystko rzeczą gustu ibupodoban :)

Gość gość
taaa... olać misia...

Gość gość
gość dziś Może inność w sensie, że nie pasuje do obecnych czasów. Czasami nie wiem kim jestem do końca, ale odnajduje sie w roznych miejscach chociaż nie przepadam za tłumami. Mam chyba dziwną mieszanke genow, coś jakby sprzeczności ale nie przeszkadza mi to, bo akceptuje siebie. Jestem prostym człowiekiem i za takiego chce uchodzić, bo lubie sie orobić/ zmęczyć fizycznie. Sfera intymna -elastyczność, dawanie od siebie najpierw. Chyba mam wiele oblicz i jak woda przybieram różne formy z łatością na wielu płaszczyznach. W realu więcej sie otwieram jak wyczuje pozytywnie drugą strone. Zrobie trzy kawy, chyba że wolisz coś innego. :) 8

Gość gość
CiZieńko 😘Tak, dzisiaj jej nie poszło, to się wyżyła ;) xdziś Widmo :D 🌻 ;)x dziś Post przeczytałam i odezwę się, ale nie na tym hejterskim topie, o.k.? :) Dziękuję i pozdrawiam :)xMisiu, Ciebie olać? Nigdy 🌻 ;)

Gość gość
Poproszę o wodę, zaschlo mi w ustach. Piję jedną filiżankę kawy z ekspresu o poranku i to mnie stawia na nogi na cały dzień:) Lubisz dawać kobiecie rozkosz? Rozumiem, że palec, język oraz inne części "użytkowe" Twojego ciała, są w ciągłym użyciu? Uwielbiam również, tak jak i Ty zmęczyć się fizycznie. Czy podczas pracy, czy w łóżku. Satysfakcja może nie jest porównywalna do orgazmu, lecz namiastka hormonu szczęścia szybuje mu górze;)

Gość gość
.... i tak zostaniesz i się nie zmusisz do reala, prawda?

Gość gość
P.S. Mózg u dziewuchy jak mi sie spodoba, to już jest dobrze. Musi być mądrzejsza odemnie, bo ja miewamburze w mózgu i zbieram go czasami dosłownie z podłogi. W tej sytuacji kobieta jest tzw. szyją tak naprawde. Jak mnie kobieta puści w teren to zrobie tak źeby dobrze było i wróce. Na uzupełnianie sie w ewentualnym związku stawiałbym. Chciałbym mieć więcej lat niż mam. Ale to wszystko luźne myśli na biegu. Uciekam porządek robić z zielenią. Czesc Tobie:) i Eve. :) 8

Gość gość
Uciekasz już? Rozumiem. Porywczy charakter ale i o wrażliwej duszy mężczyzna. Skoro zieleń ogrodu masz na uwadze. Ciekawe;) Dziękuję za kilka wymienionych zdań. :)

Gość gość
gość dziś P.S.2 żle bym sie czuł gdybym nie dał nic od siebie. Nie lubie być egoistą jeżeli lubie kogoś, a tymbardziej jeśli są bliższe relacje. Zaufanie jest podstawą uważam i tutaj zarówno na codzień jak i w zaciszu sypialni. A co do szczegółów sfery intymnej -śmiej sie, ale ja wstydze sie publicznie rozprawiać na ten temat.. hehe Woda ? -woda młyny porusza. Zapamiętam, że ją lubisz i nie będe Ci jej żałował jak Cie rozpoznam. :) X Eve, ale przyjdziesz nad rzeke ? Brakuje mi tam Ciebie. ;) 8

Gość gość
gość dziś Oczywiście ;)

Gość gość
Waduś, przecież my się tak uwielbiamy dość często ;)

Gość gość
Ja Ciebie też, Waduś 🌻 🌻 🌻Ładnie? Ładnie :P

Gość gość
Jaka reszta? :P

Gość gość
No i zapchane :P Czyli pouwielbiamy się gdzie indziej ;)edit. A jednak nie :P

Gość gość
Ale i tak proponuję już zostawić to tutaj :)