Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szukam notariusza

Polecane posty

Gość gość

szukam w miarę taniej ale dobrej kancelarii notarialnej z warszawy, mam pilną sprawę i totalnie nie wiem gdzie się udać

Gość gość
Gdziekolwiek. I tak wszędzie stawki maksymalne dopuszczone przez ustawę.

Gość gość
Na Ogrodowej spróbuj u Pani Sitnickiej Urbaniak, ja kiedyś u nich wlaśnie byłem i z tego co pamiętam to stawki przystępne mają

Gość gość
Stawki maksymalne dopuszczone ustawą - jak wszędzie.

Gość gość
Wszyscy notariusze biorą tyle kasy, na ile pozwala ustawa. Ani złotówki mniej. Zresztą każdy by tak robił.

Gość Ania199211
Zajrzyj do kancelarii http://www.notariusz.bielsko.pl/ Stawki mają odpowiednie, a przede wszystkim świadczą dobre usługi. Nie warto szukać na siłę notariusza u którego zapłaci się kilka złotych mniej, bo przez to można bardzo stracić na jakości pomocy notarialnej.

Gość gość
Ja korzystam z porad http://notariusz-pedracki.pl/ - świetny specjalista. Naprawdę warto poszukać takiego w swoim miejscu zamieszkania, bo posiadanie dobrego wsparcia prawnego jest naprawdę ważne.

Gość gość
szukaj na https://www.pkt.pl/ Ja w tej bazie szukam zawsze jak potrzebuje jakiś usług, ekip budowlanych/remontowych itp itd. Jest z czego wybierac i można też poczytać opinie

Gość gość
sprawdzony notariusz to dobra rzecz. ja szukam obecnie kancelarii z Warszawy.

Gość gość
Bardzo fajna, sprawdzona kancelaria notarialna ze Zgierza to Jeziorscy http://www.jeziorscy.com.pl/ Solidni, rzetelni, godni zaufania. Kilka razy już korzystaliśmy z ich usług i zawsze z ich strony jest pełen profesjonalizm.

Gość marecki

Ja również parę razy korzystałem z usług kancelarii notarialnej. Wybrałem z kolei kancelarię pani Anny Karczewskiej z Krakowa i z mojej strony pełne zadowolenie. Zawsze wszystko było porządnie dopilnowane a taksa  przyzwoita. Kancelaria mieści się przy ulicy Długiej.

Gość boguha

Ostatnio miałam przyjemność korzystania z usług notariusz Cejrowskiej z tczewskiej kancelarii. Sprawna, rzeczowa pomoc. 

Gość peperminit

Mega profesjonalizm, korzystna taksa i dobre podejście do klienta - tak jest w notariuszchwialkowski.pl/ w Toruniu. Także jak szukacie sprawdzonego notariusza to jest to dobry namiar, będziecie na bank zadowoleni z usług tej kancelarii.

Gość gość

Też trochę mi zajęło zanim rozejrzałem się za sprawdzonym i zaufanym notariuszem. Jeżeli rozglądacie się za odpowiednią osobą na terenie Łodzi to polecam wam skontaktować się z www.notariuszwlodzi.com.pl Tam na pewno otrzymacie profesjonalną pomoc.

Gość felicjab

Miałam to szczęście, że trafiłam na notariusz Cejrowską z Tczewa. Była polecana na wielu forach, więc zdecydowałam się na jej pomoc. oceny nieprzypadkowe, a pomoc skuteczna i sprawna. 

Gość lollek

Bardzo dobra kancelaria ze Zgierza to www.jeziorscy.com.pl  Spodoba wam się ich profesjonalizm, przyzwoita taksa i dobre podejście do klienta. My jesteśmy z ich usług w 100 % zadowoleni.

Hmmm, jeśli chodzi o Warszawę, to niestety nie pomogę. Natomiast, gdyby ktoś był w podobnej pilnej potrzebie z Torunia i okolic polecam Kancelarię Notarialną w Toruniu pani Ewy Wesołowskiej http://notariusztorun.pl/. Prawdziwy notariusz z powołania, sympatyczna i godna zaufania osoba. Wszystko wyjaśni i wytłumaczy zrozumiałym językiem. Korzystam z jej usług od lat i jestem zadowolona. Ostatnio pomagała mi sporządzić akt notarialny - wszystko sprawnie i błyskawicznie zrealizowane. A do tego oczywiście zgodnie z obowiązującymi normami i prawem 🙂

Gość olaklar

Z takimi sprawami tylko do notariusz Cejrowskiej! Ma swoją kancelarię w Tczewie na Słowackiego. Mi pomogła, więc i Wam polecam. 

Zawsze warto mieć namiar na dobrego notariusza. Dobra kancelaria z Poznania to www.notariuszantkowiakirena.pl/ Na bank będziecie zadowoleni z usług tej kancelarii, solidna jest i ma całkiem w porządku taksę.