Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moj maz bedzie wspolpracowal ze swoja byla dziewczyna

Polecane posty

Gość gość

Rozstali się, bo ona wyjechała do Stanów na studia. Ma męża, nie ma dziecka, świetna figura, piersi, pupa - ja nie mam ani pupy ani piersi. Ciuchy ma chyba z najdroższych butików. Od dzisiaj razem będą współpracować. Dzisiaj mieli spotkanie ze wszystkimi z firmy mąż zapomniał papierów. Zawiozlam mu. Siedzieli koło siebie - ona była ubrana taka - biała sukienka do połowy uda, z długim rękawem, złoty zegarek na ręku i do tego czarne szpilki - nogi wysportowane, długie. Czuję, że ona będzie chciała mi odbić męża, mam rację ?

Gość gość
To zalezy. Po latach twoj maz moze wcale jej się juz nie podobać. Ma meza, kto wie moze sto razy przystojniejszego.

Gość gość
A co my Ci mamy wywróżyć co ona będzie chciała zrobić;)? A tak poważnie: zamiast zastanawiać się nad tym jaka to ona jest piękna, zgrabna, wysportowana* (* i jakie to ma inne zalety) zajmij się sobą i zadbaj o siebie. Zadbaj o to, żeby dobrze wyglądać, zacznij choć trochę się ruszać/ćwiczyć, zadbaj o rozwój swoich pasji (jakie by one nie były: czytanie książek, szydełkowanie). Niech mąż nie zapomina, że w domu ma atrakcyjną, zadbaną i mądrą kobietę.

Gość gość
jak mam dbac o siebie jak jestem chuda jak patyk nic nie mogę przytyć bo taka już jestem:( kiedyś zaczelam cwiczyc to schudłam jeszcze bardziej i wygladalam jak szkapa. A ona ma wszytsko cycki, szcupla talie , szerokie biodra i super pośladki :(

Gość gość
gość dziś jak mam dbac o siebie jak jestem chuda jak patyk nic nie mogę przytyć bo taka już jestemsmutas.gif kiedyś zaczelam cwiczyc to schudłam jeszcze bardziej i wygladalam jak szkapa. A ona ma wszytsko cycki, szcupla talie , szerokie biodra i super pośladki smutas.gif X Ciesz się w takim razie, że nie masz 20 kg nadwagi:) Jeśli jesteś chuda to wybierz zajęcia typu joga, do poprawy nastroju i zdrowia, a nie dla efektów wyglądu fizycznego. A jeśli chodzi o zadbanie o siebie: wszystko zależy od tego jak teraz wyglądasz i co możesz poprawić:) ? Może to być nowa fryzura, makijaż, delikatna opalenizna, nowe (bardziej kobiece) ciuchy i buty na obcasie - możliwości jest wiele.

Gość gość
A co u stomatologow ?! Psycholko

Gość gość
Jesli ona taka atrakcyjna to nie sądzę ze będzie sie przedstawiała do twojego meza ... Raczej on do niej.

Gość gość
Miesiac temu urodziłam corke , wiec roboty mam huk. Wlosy mam sciete na krotko wiec nie ma opcji jakiegoś modelowania itd. bo po prostu sa za krótkie i nie ma jak. Mam naturalny kolor i nie chce się farbować. Na yogi itp. nie mam czasu bo nie mam z kim dziecka zostawić.

Gość gość
Czyli jesteś beznadziejna na bank cie zdradzi po cholerę włosy obcinalas juz nie da się nic z tobą zrobić do tego brak pewności siebie porazka

Gość gość
Wiec nie daj mu zapomniec ze ma w domu zone i malenkie dziecko. Niech uczestniczy w waszym dniu ile sie da a nie ze wroci z pracy i przelezy reszte dnia na kanapie. Niech idzie z dzieckiem na spacer, wykapie je, utuli do snu. On poczuje co to rodzicielstwo a ty bedziesz miala chwile by zlapac oddech.

Gość gość
Wlosy przed ciaza miałam po pas :) długie i geste. Obcielam jak tylko zaszłam w ciaze. Maz trochę krecil nosem ale w końcu się przyzwyczail i teraz mowi, ze ladnie wyglądam. Maz uczestniczy w wychowaniu corki, codziennie po tym jak zje obiad chwile odsapnie idzie z corka na specr wtedy ja ogarniam mieszkanie i np. biore prysznic. Ostatnio mi jednak pwoiedzial, ze brakuje mu sexu ( jestem jeszcze w pologu) i tu się trochę martwię.

Gość gość
No, serio jesteś beznadziejna. Dziecko to żadne usprawiedliwienie, moja siostra jak urodziła to nadal wyglądała kobieco, miała czas na solarium, nosiła sukienki,a długie włosy spinała, jeśli przeszkadzały jej w opiece nad dzieckiem. Nie pracowała, ale ogarniała cały dom z ogrodem, gotowała i zajmował się dzieckiem. Teraz ma dwa maluchy w domu a to najpiękniejsza kobieta jaką znam.

Gość gość
Nienormalna jesteś, kto ścina włosy, bo dziecko ma się urodzić? Może jeszcze sobie oczy wydłub. Paznokcie też pewnie masz krótkie, niepomalowane :O

Wy jesteście jakieś popiërdolone. :D To, czy mąż zdradzi ją ze swoją byłą dziewczyną czy jeszcze z jakąś inną, zależy przede wszystkim od niego - nie od niej. Skończcie piërdolić o jakichś jogach, fryzurach i makijażach. Kogo Wy chcecie oszukać? :D Będzie chciał, to i tak zdradzi - choćby miał u swego boku istne bóstwo. :classic_cool:

Gość gość
Faceci to wzrokowcy nie zapominaj o tym

Gość gość
gość wczoraj No, serio jesteś beznadziejna. Dziecko to żadne usprawiedliwienie, moja siostra jak urodziła to nadal wyglądała kobieco, miała czas na solarium, nosiła sukienki,a długie włosy spinała, jeśli przeszkadzały jej w opiece nad dzieckiem. Nie pracowała, ale ogarniała cały dom z ogrodem, gotowała i zajmował się dzieckiem. Teraz ma dwa maluchy w domu a to najpiękniejsza kobieta jaką znam. x A ty oczywiście druga najpiękniejsza :P A raczej beznadziejna, lecząca kompleksy najeżdżaniem na obce kobiety w necie :P :P

Gość gość
gość wczoraj Nienormalna jesteś, kto ścina włosy, bo dziecko ma się urodzić? Może jeszcze sobie oczy wydłub. Paznokcie też pewnie masz krótkie, niepomalowane x Oho, atak nienormalnych pustostanów, których wartość zależy od długości włosów i paznokci :P Koniecznie pomalowanych :P :P

Gość gość
Rozumiem Twoje obawy. Nie wiem, jak ja bym się zachowała wiedząc, że mąż pracuje z byłą. Ale z drugiej strony ona ma męża. Nie rozumiem jednak czemu kobiety jak zachodzą w ciążę i rodzą dzieci to ścinają włosy, stają się chłopczycami :( Rozumiem, że ciąża zmienia ciało, można nie wyglądać ekstra. Ale po co sobie odbierać urodę samemu? Skoro facet związał się z kobietą z długimi włosami, tzn, że taka mu się podoba i kręci. A Ty nagle ścinasz na chłopaka (już nawet nie jest to podcięcie do ramion). Uważam, że większości mężczyzn, którzy związali się z kobietami z dłuższymi włosami nigdy nie spodoba się ścięta na krótko kobieta :/ Mnie samą to odrzuca.

Gość gość
Obcielam jak tylko zaszłam w ciaze. Maz trochę krecil nosem ale w końcu się przyzwyczail i teraz mowi, ze ladnie wyglądam. x A co ma mówić? :D :D :D :D :o 🖐️

Gość gość
Solarium jest niezdrowe

Gość gość
Makijaż tez jest niezdrowych oraz mycie włosów co drugi dzień. Laźcie wszystkie z tlustymi wlosami, z krótkimi paznokciami, bez makijażu i w dresie. To najrozsądniejsze dla kur. A i zapomnialam, serwujcie mężom suchy ryz z kurczakiem na parze i sałatę, bo to zdrowe. Ja zawsze dobrze wyglądam, mąż denerwuje mnie swoja zazdrością, bo każdy na mnie zwraca uwagę. Autorki, wprowadz trochę zmian, poprawy wygląd. O byłej Porozmawiaj z nim, wypytaj niewinnie co i jak. Bądź czujna. Nie sadze, aby cos miedzy nimi się zadzialo jednak yo, ze siedzieli kolo siebie jest trochę dziwne. A jaki jest maz? Czy jest jakiś mega przystojny, żeby taka kobieta mając męża na niego poleciała?

Gość gość
E no błagam cie autorko, ja tez mam kontakt z byłym bo mamy wspólne dziecko, i teraz mnie dziwi jak ja mogłam z nim w ogóle byc :DDD ale tłumacze sobei ze dzieki nie mu mam teraz wspaniałego męza:DDD

Gość gość
a po za tym po co sciełaś włosy!!!! dość ze ani cycka, ani d**y to teraz włosy jak facet!!! wcale sie nie zdziwie jezeli ona mu sie zacznie podobac!!!

Gość gość
Wybaczcie, ze długo nie odpisywałam ale jestem zawalona robota , corka często placze marudzi :( Pol ostatniej nocy nie spala. Przed chwila maz ja wykapal , dal butle i teraz ja usypia. :) Ja mam wieczor dla siebie. Maz jest przystojny i działa na kobiety na dodatek ma anielski charakter ale nie jest dziw/karzem nie reaguje na podrywy. Ale ona jest po prostu petarda nic tylko brac i bzy/kac do upadłego ( tak mowil o niej nasz wspólny znajomy) tak działa na facetow. A ja taka beznadziejna. Zapuszczam wlosy , koniec z obcinaniem. Dzis wypytam go wieczorem o NIA i zobaczę jak będzie reagowal. Tez mnie trochę mnartwi fakt, ze siedzieli kolo siebie , ale nie tak bardzo blisko żeby się dotykali... Smutno mi i wykonbczona jestem, miałam dzisiaj sprzatac ale jestem padnieta. Codo sexu to nie wspolzyjemy bo jestem w pologu a maz nie lubi lodzikow a z reka ( moja ) tez nie może dojac. :O

Gość gość
Scielam wlosy pod wlpywem impulsu a tak naprawdę fryzjerki która namowila mnie na to bo stwierdzila, ze będę ladnie wygladac bo mam mala ksztaltna glowe i dziewczeca buzie itd. :P Wydaje mi się , ze nie wyglądam zle a maz często mnie chwali i mowi, ze kocha. Ale oni byli razem 6 lat :( znali się jak lyse konie a poza tym stara milosc nie rdzewieje. Ona nie ma dzieci a sa z mezem już 3 lata po slubie. Teraz jak patrze na nia na fb to wygląda jak Megan Fox w wersji blond :( IDENTYCZNA!!!

Gość gość
Jestes yebnieta...

Gość gość
Autorko, pogadaj z mezem. I glowa do.gory. Nie sluchaj tych kafeteryjnych kwok. Pogadaj z mezem, tylko to Cie uspokoi i poprawi pewnosc siebie. Powodzenia!! :)

Gość gość
Fryzjerki to zawsze na obcięcie namawiają. Same w większości w krótkich chodzą ;) Zadbaj o siebie, delikatnie możesz porozmawiać z mężem o tej byłej, jaki ma do niej stosunek. A Ty dbaj o siebie i walcz też o czas tylko dla siebie jak już dojdziesz do siebie po porodzie :)

Gość gość
marne prowo,ktorym sie jaracie a ktos ma z was bekę.

Gość gość
Jeśli byłą, to znaczy, że między nimi coś było tak dzielące, że wspólne bycie razem było niemożliwe. Jeżeli ona mieszka w Stanach, to to z pewnością całkowicie zmieniło jej mentalność i postrzeganie świata. Twój mąż może już nie być dla nie atrakcyjny, choćby ze względów na możliwości finansowe, itp. Gdyby jej mąż ze Stanów wiedział, że coś ją połączyło z twoim mężem, to jak na amerykański przypadek przystało - zniszczy ją doszczętnie w sądzie. Choćby z tego powodu jej się nie opłaca... Jeśli lubi złote zegarki, to nie chciałaby zostać w skarpetkach, prawda ;)