Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tyle kobiet chodzi do kościoła tak? a żadna nie potrafi zatrzymać cnoty dla męza

Polecane posty

Gość gość

dokładnie to samo tyczy mężczyzn

Gość gość
Ha, no widzisz, a ja akurat cnoty dla męża nie zachowałam, był moim drugim w łóżku w zyciu - po dziś dzień oczywiście, razem 9 lat a po ślubie 5.. a ten pierwszy to był krótki związek niecały rok... zatem mialam tylko dwóch w łóżku. a nie 10 czy więcej :O :O a co do kościoła - ostatni raz byłam w kościele jak miałam 18 lat potem powiedizalam zdecydowane NIE. Ślub mieliśmy cywilny. dziecka nie chrzciliśmy. do kościołą sie wybrałam kilka razy ale tylko siedzialam w łąwce, zero uczestnictwa we mszy - ślub brata oraz pogrzeb babci męża.

Gość gość
Ja wierze tej z 16:51 ze miala jednego przed mezem, no przeciez tak mowi, to widocznie tak bylo, bo nie moglo byc inaczej skoro tak twierdzi... :D

Gość gość
Z 16:57 ;)

Gość gość
czlowiek wierzacy tez grzeszy, nie jest swiety, ale wiara i kosciół łagodzą grzechy,Bóg wybaczy

Gość gość
Nie wybaczy bo seks przed ślubem to grzech śmiertelny

Gość gość
Ludzie jest już XXI wiek tu jest Polska a nie muslimstan

Gość gość
A w XXII beda mowic "kurna ludzie to nie XXI wiek, ogarnijcie sie!" :D co ma wiek do pogladow?

Gość gość
Wy nie odróżniacie grzechów! Polacy już się nauczyli bez wstydu wyznawać najbardziej świńskie grzechy i to już jest dla nich rutyna bo mają gdzieś to że na ich nakrzyczą!!! I to własnie jest największy grzech przeciwko Duchowi św. ppowtarzanie tego samego w kółko. Czyli grzeszyć zuchwale w nadziei miłosierdzia Bożego!!!

Gość gość
Ktos mi powie co ma okres czasowy (XXI wiek) do dziewictwa? Bo z tego co sie orientuja biolodzy, historycy, antropolodzy i psycholodzy ewolucyjni, mezczyzni od setek tysiecy lat wymagaja dziewictwa.

Gość gość
Nie wszystkie kobiety są czysto hetero. Często pomagają sobie kolezanka i w ten magiczny sposób dalej są dziewicami. Ciekawe jak one traktują mężczyznę w swoim związku. Czy nie jak piąte koło u wozu?